Show menu

Novice

13. 9. 2023

Janez Gams ostaja predsednik RK Gorenje Velenje

Bivši igralec, direktor in v večjem delu pretekle sezone tudi predsednik RK Gorenje Velenje, je v začetku avgusta ponudil odstop z vodilnega mesta. Klub odstopa ni sprejel, Janez Gams pa se je po konstruktivnih pogovorih s preostalimi člani upravnega odbora in predstavniki partnerjev kluba odločil, da nadaljuje delo na čelu RK Gorenje Velenje.
Preberi več
12. 9. 2023

Roman Pungartnik novi direktor RK Gorenje Velenje

Potem ko je z začetkom nove sezone sedanjemu direktorju RK Gorenje Velenje Davidu Miklavčiču potekla pogodba sta si klub in bivši odlični desni zunanji in dolgoletni slovenski reprezentant sporazumno segla v roke. Velenjske ose se Davidu Miklavčiču zahvaljujejo za njegov doprinos k delovanju in uspehom kluba ter mu želijo vse dobro pri izpolnjevanju osebnih izzivov. V upravnem odboru so tako morali zavihati rokave in poiskati novo kadrovsko rešitev. Za 3-letno sodelovanje so se dogovorili z Romanom Pungartnikom, za katerim je izjemna mednarodna športna kariera, hkrati pa ima izkušnje z vodenjem, saj je funkcijo direktorja 5 sezon opravljal pri večnih rivalih iz Celja, poleg tega pa je bil še 2 leti direktor slovenske reprezentance.
Preberi več
9. 9. 2023

Ose do prve zmage v novi sezoni

Velenjski rokometaši so sezono 2023/2024 odprli z zmago. Po slabšem prvem polčasu, so varovanci Zorana Jovičića slavili proti ekipi iz Škofljice z rezultatom 30:26.
Preberi več
8. 9. 2023

Velenjčani Ligo NLB odpirajo v Slovenj Gradcu

Nova sezona Lige NLB se bo uradno začela ta vikend. Rokometaši Gorenja Velenja se bodo v prvem krogu pomerili z novincem med elito, ŠRD Škofljica.
Preberi več
1. 9. 2023

Velenjski rokometaši poskrbeli za varno pot do šole

Prvi šolski dan so šolarjem popestrili rokometaši RK Gorenje Velenje, ki so poskrbeli za njihovo varno pot v šolo na vseh sedmih osnovnih šolah v Velenju.
Preberi več
28. 8. 2023

Ose okrepil mladi Hrvat

Rokometni klub Gorenje Velenje je svoj seznam igralcev okrepil z 22-letnim hrvaškim levim zunanjim Gotijem Maričičem. Mladi Hrvat je s člansko ekipo že opravil prvi trening.
Preberi več
23. 8. 2023

Velenjčani boljši od MRK Sesvete

Rokometaši Gorenja Velenja so po povratku iz Magdeburga odigrali sedmo pripravljalno tekmo. Po izenačenih in borbeih šestdesetih minutah so se črno-rumeni veselili zmage z rezultatom 28:27.
Preberi več
19. 8. 2023

Praznik rokometa v Magdeburgu

Aktualni prvaki najelitnejšega evropskega klubskega tekmovanja so v petek, 18. avgusta organizirali Hummel cup, v okviru katerega so rokometne aktivnosti potekale skozi cel dan. Vrhunec dneva pa je bila tekma med nemškim Magdeburgom in ekipo Rokometnega kluba Gorenje Velenje.
Preberi več
15. 8. 2023

Dober polčas premalo za zmago

Velenjčani so pred odhodom v Magdeburg odigrali pripravljalno tekmo proti ekipi Našic. Kljub dobrem prvem polčasu, pa so ose morale premoč priznati gostom, ki so slavili z rezultatom 30:25.
Preberi več
10. 8. 2023

Evropska Kiel in Szeged boljša od os

Velenjčani so v tretjem tednu priprav odigrali dve pripravljalni tekmi, in sicer proti ekipama, ki bosta v tej sezoni moči merili v Ligi prvakov.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se