Show menu

Novice

22. 9. 2023

Ose prvič v tej sezoni v domači dvorani

Rokometaše Gorenja Velenja čaka tekma 3. kroga Lige NLB. Prvič v tej sezoni bodo Velenjčani stopili na igrišče Rdeče dvorane in se pomerili z ekipo RK Sviš Ivančna Gorica.
Preberi več
19. 9. 2023

Mladinci sezono odprli z zmago

Mlajše selekcije Rokometnega kluba Gorenje Velenje so odprle sezono 2023/2024. Mladinci so se veselili prve zmage, kadeti pa so premoč morali priznati vrstnikom iz Sevnice.
Preberi več
17. 9. 2023

Velenjčani pred polno dvorano na kolena spravili Trebanjce

Velenjčani so po izjemnih šestdesetih minutah slavili na prvem gostovanju sezone. Pred polnimi tribunami, so na kolena spravili ekipo Uriša Zormana.
Preberi več
16. 9. 2023

Velenjčani motivirani odhajajo v Trebnje

Prva moška rokometna liga nadaljuje s tekmami državnega prvenstva. Tekma med RK Gorenje Velenje in RK Trimo Trebnje, ki se bo odigrala v nedeljo, 17. septembra pa bo deležna največje pozornosti.
Preberi več
15. 9. 2023

Novi direktor nagovoril tudi Šaleške graščake

Predsednik Rokometnega kluba Gorenje Velenje Janez Gams in novo izvoljeni direktor Roman Pungartnik sta v četrtek, 14. septembra obiskala tudi najbolj zveste navijače kluba, Šaleške graščake.
Preberi več
14. 9. 2023

Velenjčani z visokimi cilji vstopili v sezono 2023/2024

Pred velikim derbijem proti Trimu, so pri velenjskemu Gorenju predstavili cilje in pričakovanja v novi sezoni. Kljub izzivom v prvih mesecih sezone 2023/2024 pa so v osjem gnezdu motivirani in optimistični.
Preberi več
13. 9. 2023

Osice odlične na turnirju v Sarajevu

Mladi rokometaši Gorenja Velenja so med 8. in 10. septembrom sodelovali na turnirju »Više od igre« v Sarajevu in po odličnih predstavah zasedli najvišja mesta.
Preberi več
13. 9. 2023

Janez Gams ostaja predsednik RK Gorenje Velenje

Bivši igralec, direktor in v večjem delu pretekle sezone tudi predsednik RK Gorenje Velenje, je v začetku avgusta ponudil odstop z vodilnega mesta. Klub odstopa ni sprejel, Janez Gams pa se je po konstruktivnih pogovorih s preostalimi člani upravnega odbora in predstavniki partnerjev kluba odločil, da nadaljuje delo na čelu RK Gorenje Velenje.
Preberi več
12. 9. 2023

Roman Pungartnik novi direktor RK Gorenje Velenje

Potem ko je z začetkom nove sezone sedanjemu direktorju RK Gorenje Velenje Davidu Miklavčiču potekla pogodba sta si klub in bivši odlični desni zunanji in dolgoletni slovenski reprezentant sporazumno segla v roke. Velenjske ose se Davidu Miklavčiču zahvaljujejo za njegov doprinos k delovanju in uspehom kluba ter mu želijo vse dobro pri izpolnjevanju osebnih izzivov. V upravnem odboru so tako morali zavihati rokave in poiskati novo kadrovsko rešitev. Za 3-letno sodelovanje so se dogovorili z Romanom Pungartnikom, za katerim je izjemna mednarodna športna kariera, hkrati pa ima izkušnje z vodenjem, saj je funkcijo direktorja 5 sezon opravljal pri večnih rivalih iz Celja, poleg tega pa je bil še 2 leti direktor slovenske reprezentance.
Preberi več
9. 9. 2023

Ose do prve zmage v novi sezoni

Velenjski rokometaši so sezono 2023/2024 odprli z zmago. Po slabšem prvem polčasu, so varovanci Zorana Jovičića slavili proti ekipi iz Škofljice z rezultatom 30:26.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se