Show menu

Novice

15. 12. 2023

Velenjčani za konec koledarskega leta gostujejo v Ormožu

Velenjčane po napornem ritmu tekem v jesenskem delu sezone, čaka še zadnja tekma v letu 2023. Rokometaši Gorenja Velenja za konec koledarskega leta gostujejo v Ormožu na tekmi 13. kroga Lige NLB.
Preberi več
9. 12. 2023

Ose slavile na zadnji domači tekmi leta 2023

Rokometaši Gorenja Velenja so na zadnji domači tekmi v tem koledarskem letu gostili ekipo RD LL Grosist Slovan. Kljub razburljivi končnici, so velenjske ose zabeležile novo zmago v državnem prvenstvu.
Preberi več
9. 12. 2023

Starejši dečki uspešni v Slovenj Gradcu

Starejši dečki A in B so se iz Slovenj Gradca vrnili s polnim izkupičkom. Kadeti so morali na domačem igrišču premoč priznati ekipi Krke. Mlajši dečki A so prikazali dobro igro na turnirju v Velenju.
Preberi več
8. 12. 2023

Velenjčani pred zadnjo domačo tekmo leta 2023

Pred rokometaši Gorenja Velenja je zadnja domača tekma v tem koledarskem letu. Na domačem igrišču jim bo v soboto nasproti stala ekipa Slovana.
Preberi več
7. 12. 2023

Rokometni klub Gorenje Velenje in Kenan Pajt sporazumno prekinila sodelovanje

Aktualni državni podprvak in desnokrilni igralec, ki je svoje prve rokometne korake naredil ravno v Rokometnem klubu Gorenje Velenje sta se odločila, da sporazumno prekineta sodelovanje. Kenan bo svojo rokometno pot od januarja nadaljeval pri RD LL Grosist Slovan.
Preberi več
5. 12. 2023

Velenjčani med najboljših 16 ekip Lige Evropa

Polne tribune Rdeče dvorane so pričarale vzdušje pravega evropskega spektakla. Kljub slabšem prvem polčasu so Velenjčani na krilih razpoloženih navijačev iztržili točko, po zmagi Cuence nad švicarskim Winterthurjem pa se veselijo napredovanja med najboljših 16 ekip Lige Evropa.
Preberi več
3. 12. 2023

Velenjčani pred evropskim preizkusom leta

Velenjske ose bodo zadnjo tekmo skupinskega dela Lige Evropa odigrale v domači dvorani pred domačimi navijači. Na tekmi, ki bo odločala o napredovanju v glavni del tekmovanja, bo to zagotovo pomemben dejavnik.
Preberi več
2. 12. 2023

Novi dve točki v Ligi NLB lepa popotnica za evropski obračun

Rokometaši Gorenja Velenja so se pred pomembnim evropskim preizkusom odpravili na gostovanje v Škofjo Loko. Kljub manjšemu padcu koncentracije v začetku drugega polčasa, so gostje na koncu tekme suvereno slavili z rezultatom 33:24.
Preberi več
1. 12. 2023

Ose mesec december odpirajo v Škofji Loki

Velenjčani tudi v prvih tednih meseca decembra nadaljujejo z intenzivnim ritmom tekem. V soboto, 2. decembra odhajajo na gostovanje v Škofjo Loko, čez tri dni pa jih v domači dvorani čaka še zadnja tekma skupinskega dela Lige Evropa.
Preberi več
28. 11. 2023

Velenjčani bodo napredovanje iskali na zadnji tekmi skupinskega dela

Rokometaši Gorenja Velenja so morali na zadnjem gostovanju skupinskega dela Lige Evropa premoč priznati švicarski ekipi PFADI Winterthur. Za napredovanje v naslednji krog tekmovanja, bodo morale ose slaviti na tekmi proti Sävehofu.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se