Show menu

Novice

10. 3. 2024

Polna Rdeča dvorana Velenjčane popeljala Velenjčane do pomembne zmage

Pravi rokometni praznik se je danes odvil v Velenju, kjer je nekaj več kot 1700 obiskovalcev spremljalo večni derbi dveh najtrofejnejših slovenskih ekip. Na krilih glasnih navijačev so varovanci Zorana Jovičića zabeležili pomembno zmago v boju za naslov državnega prvaka.
Preberi več
9. 3. 2024

Velenjčane in Celjane po zaključku evropske sezone čaka večni derbi

Druga nedelja v mesecu marcu bo postregla s slovensko rokometno poslastico. Ljubitelji rokometa bodo lahko 10. marca ob 17.15 v Rdeči dvorani in na Sportklubu spremljali borbo večnih rivalov.
Preberi več
7. 3. 2024

Zvestobo klubu je obljubil tudi Enej Slatinek Jovičić

V osjem gnezdu bo še vsaj do konca sezone 2025/2026 ostal tudi organizator igre Enej Slatinek Jovičić.
Preberi več
5. 3. 2024

Črno-rumeni dres bo še naprej nosil Tilen Sokolič

Velenjski rokometni klub je podaljšal pogodbo z vsestranskim Koprčanom, ki bo črno-rumeni dres nosil še vsaj do konce sezone 2025/2026.
Preberi več
4. 3. 2024

Pred velenjskimi osami zadnja evropska tekma

Velenjčani s tekmo proti danskemu Skjernu v Rdeči dvorani, zaključujejo svojo evropsko pot. Zadnja tekma črno-rumenih v Ligi Evropa, bo na sporedu v torek, 5. marca, ob 18.45 v Rdeči dvorani.
Preberi več
2. 3. 2024

Zanesljivi Velenjčani do pomembnih točk

Lepa rokometna kulisa v dvorani športnega centra Ribnica je pričarala vzdušje pravega derbija. Kar šestdeset velenjskih navijačev je na tekmi 18. kroga Lige NLB bodrilo aktualne državne podprvake in jim pomagalo do zmage in pomembnih dveh točk.
Preberi več
2. 3. 2024

Ose odhajajo na težko gostovanje v Ribnico

Velenjski rokometaši se po torkovi tekmi v Ligi Evropa, podajajo na težko gostovanje v Ribnico. Tekma med RK Riko Ribnica in RK Gorenje Velenje bo na sporedu v soboto, 2 marca ob 20.00 uri v Dvorani ŠC Ribnica z neposrednim prenosom na Sportklubu.
Preberi več
27. 2. 2024

Velenjčani se iz Našic vračajo brez točk

Velenjski rokometaši so tekmo v Našicah odprli bolje od prve tekme v Velenju. Kljub temu pa jim je v končnici tekme zmanjkalo moči in se iz Našic vračajo brez točk.
Preberi več
25. 2. 2024

Črno-rumeni potujejo na povratno tekmo v Našice

Velenjske ose čaka po nekajdnevnem premoru nova tekma v Ligi Evropa. V tretjem krogu drugega najelitnejšega evropskega klubskega tekmovanja jim bo nasproti stala dobro poznana ekipa, ki jo od prejšnjega tedna vodi Kasim Kamenica.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se