Show menu

Novice

29. 3. 2023

Ose nadaljujejo z Ligo NLB

Po napornem mesecu, se ose odpravljajo na težko gostovanje v Novo Mesto. Zaostala tekma 18. kroga med MRK Krka in RK Gorenje Velenje se bo odigrala v sredo, 29. marca ob 18.00 uri.
Preberi več
25. 3. 2023

Velenjčani zaključili evropsko sezono

Rokometaši Gorenja Velenja so pred polnimi tribunami Rdeče dvorane klonili proti večkratnemu prvaku Srbije in s tem zaključili evropsko sezono.
Preberi več
23. 3. 2023

Gorenje Velenje v boj za polfinale z golom zaostanka

Velenjske ose čaka v soboto izjemno pomembna tekma. Po porazih proti večnim rivalom iz Celja, tako v državnem prvenstvu kot v Pokalu Slovenije, Velenjčani vse upe polagajo v Evropski pokal EHF, v katerem je bil cilj uvrstitev v polfinale. Črno-rumeni proti močni ekipi Vojvodine, na povratni tekmi doma lovijo zadetek zaostanka in imajo povsem realne možnosti za napredovanje v polfinale.
Preberi več
21. 3. 2023

Mladinci teden odprli z zmago v Trebnjem

Mladinska ekipa Gorenja Velenja je z rezultatom 44:38 slavila v Trebnjem in nov tekmovalni teden odprla z zmago.
Preberi več
18. 3. 2023

Velenjčani bodo na povratni tekmi lovili zadetek zaostanka

Rokometaši Gorenja Velenja so na prvi tekmi četrtinefinala po veliki borbi izgubili proti Vojvodini in imajo pred povratno tekmo v Velenju zadetek zaostanka.
Preberi več
17. 3. 2023

Pred osami prvi polčas četrtfinala Evropskega Pokala

Rokometaši RK Gorenje Velenje so po zmagi v osmini finala proti ciprski Famagusti, napredovali med najboljših osem ekip Evropskega pokala. Ples kroglic je aktualnim Pokalnim prvakom Slovenije, kot zadnjo oviro pred polfinalom, dodelil RK Vojvodina iz Novega Sada. Prvi polčas četrtfinala bo na sporedu v soboto, 18. marc ob 18.00 uri v Novem Sadu.
Preberi več
15. 3. 2023

Po infarktni končnici zmaga domačinov

Četrtfinalna tekma Pokala Slovenije med Velenjem in Celjem je poskrbela za nov rokometni spektakel po infarktni končnici so se na koncu zmage in uvrstitve na zaključni turnir Pokala Slovenije veselili Celjani.
Preberi več
14. 3. 2023

Celjani zadnja ovira pred zaključnim turnirjem Pokala Slovenije

Rokometaši Gorenja Velenja se v sredo, 15. marca odpravljajo na tekmo četrtfinala Pokala Slovenije. Njihova zadnja ovira pred zaključnim turnirjem bo ekipa RK Celje Pivovarna Laško.
Preberi več
9. 3. 2023

Starejši dečki A slavili v Račah

Starejši dečki A so v sredo, 8. marca odigrali tekmo 2. kroga nadaljevalne skupine E proti vrstnikom iz Rač. Osice so se na koncu tekme veselile zmage z rezultatom 39:23.
Preberi več
4. 3. 2023

Kadeti in starejši dečki B do novih zmag

Nov tekmovalni teden je mlajšim selekcijam Rokometnega kluba Gorenje Velenje prinesel dve zmagi. Kadeti so najprej doma slavili proti Brežicam, starejši dečki B pa so se z dvema točkama domov vrnili iz Kopra.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se