Show menu

Novice

25. 2. 2023

Zahtevni februar bo okronal derbi v Celju

Šestnajati krog Lige NLB bo postregel z velikim derbijem dveh najboljših slovenskih ekip. V nedeljo, 26. februarja si bosta v dvorani Zlatorog nasproti stali celjski Pivovarji in velenjske Ose.
Preberi več
23. 2. 2023

Zorman na seznam uvrstil tudi Drobeža

Selektor moške članske reprezentance je na novinarski konferenci razkril seznam 21 rokometašev, ki so prejeli vabilo na reprezentančno akcijo. Med njimi je tudi član Rokometnega kluba Gorenje Velenje, Jernej Drobež.
Preberi več
22. 2. 2023

Velenjski rokometaši zabeležili nove točke v Ligi NLB

Rokometaši Gorenja Velenja so pred domačimi gledalci odigrali zaostalo tekmo 12. kroga Lige NLB proti ekipi RD Urbanscape Loka. Po visoki zmagi so se črno-rumeni povzpeli na drugo mesto lestvice.
Preberi več
21. 2. 2023

Velenjčani za polfinale proti Vojvodini

Rokometaši RK Gorenje Velenje uspešno nadaljujejo svojo evropsko pot. Po zmagi nad Ciprško Famagusto se bodo v borbi za polfinale pomerili z Vojvodino.
Preberi več
21. 2. 2023

Črno-rumeni v sredo proti Loki

Velenjski rokometaši bodo pred velikim derbijem, ki bo na sporedu v nedeljo, 26. februarja odigrali še zaostalo tekmo 12. kroga Lige NLB proti RD Urbanscape Loka.
Preberi več
20. 2. 2023

Ose proti pivovarjem že v četrtini finala Pokala Slovenije

Danes je bil na sedežu Rokometne zveze Slovenije opravljen žreb parov četrtine finala Pokala Slovenije. Ples kroglic je določil, da se bosta dva najboljša slovenska kluba srečala že pred zaključnim turnirjem.
Preberi več
20. 2. 2023

Napredovanje Velenjčanov zasenčil incident

Rokometaši RK Gorenje Velenje so si po zmagi nad ciprsko Famagusto zagotovili napredovanje med najboljših osem ekip Evropskega pokala. Velenjčani bodo nasprotnika v četrtini finala dobili jutri, 21. februarja ko bo na sedežu Evropske rokometne zveze opravljen žreb parov.
Preberi več
18. 2. 2023

Velenjčani na krilih Skoka do napredovanja med najboljših osem

Rokometaši Gorenja Velenja so se na krilih izjemnega Matevža Skoka veselili nove zmage in napredovanja med najboljših osem ekip Evropskega pokala.
Preberi več
14. 2. 2023

Ose v boj za četrtfinale

Pred rokometaši Rokometnega kluba Gorenje Velenje je povratna tekma osmine finala Evropskega pokala. V borbi za napredovanje med najboljših osem, se bodo še enkrat pomerili s ciprsko Famagusto.
Preberi več
11. 2. 2023

Velenjčani po veliki borbi do prednosti pred povratno tekmo

Rokometaši RK Gorenje Velenje so na prvi tekmi osmine finala Evropskega pokala gostovali pri ciprski Famagusti. Po borbenih šestdesetih minutah so se zmage in prednosti pred povratno tekmo veselile ose.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se