Show menu

Novice

8. 12. 2023

Velenjčani pred zadnjo domačo tekmo leta 2023

Pred rokometaši Gorenja Velenja je zadnja domača tekma v tem koledarskem letu. Na domačem igrišču jim bo v soboto nasproti stala ekipa Slovana.
Preberi več
7. 12. 2023

Rokometni klub Gorenje Velenje in Kenan Pajt sporazumno prekinila sodelovanje

Aktualni državni podprvak in desnokrilni igralec, ki je svoje prve rokometne korake naredil ravno v Rokometnem klubu Gorenje Velenje sta se odločila, da sporazumno prekineta sodelovanje. Kenan bo svojo rokometno pot od januarja nadaljeval pri RD LL Grosist Slovan.
Preberi več
5. 12. 2023

Velenjčani med najboljših 16 ekip Lige Evropa

Polne tribune Rdeče dvorane so pričarale vzdušje pravega evropskega spektakla. Kljub slabšem prvem polčasu so Velenjčani na krilih razpoloženih navijačev iztržili točko, po zmagi Cuence nad švicarskim Winterthurjem pa se veselijo napredovanja med najboljših 16 ekip Lige Evropa.
Preberi več
3. 12. 2023

Velenjčani pred evropskim preizkusom leta

Velenjske ose bodo zadnjo tekmo skupinskega dela Lige Evropa odigrale v domači dvorani pred domačimi navijači. Na tekmi, ki bo odločala o napredovanju v glavni del tekmovanja, bo to zagotovo pomemben dejavnik.
Preberi več
2. 12. 2023

Novi dve točki v Ligi NLB lepa popotnica za evropski obračun

Rokometaši Gorenja Velenja so se pred pomembnim evropskim preizkusom odpravili na gostovanje v Škofjo Loko. Kljub manjšemu padcu koncentracije v začetku drugega polčasa, so gostje na koncu tekme suvereno slavili z rezultatom 33:24.
Preberi več
1. 12. 2023

Ose mesec december odpirajo v Škofji Loki

Velenjčani tudi v prvih tednih meseca decembra nadaljujejo z intenzivnim ritmom tekem. V soboto, 2. decembra odhajajo na gostovanje v Škofjo Loko, čez tri dni pa jih v domači dvorani čaka še zadnja tekma skupinskega dela Lige Evropa.
Preberi več
28. 11. 2023

Velenjčani bodo napredovanje iskali na zadnji tekmi skupinskega dela

Rokometaši Gorenja Velenja so morali na zadnjem gostovanju skupinskega dela Lige Evropa premoč priznati švicarski ekipi PFADI Winterthur. Za napredovanje v naslednji krog tekmovanja, bodo morale ose slaviti na tekmi proti Sävehofu.
Preberi več
27. 11. 2023

Velenjčani pred prvo priložnostjo za napredovanje

Rokometaši Gorenja Velenja se bodo v torek, 28. novembra pomerili s švicarsko ekipo PFADI Winterthur. Zadnje gostovanje v skupinskem delu Lige Evropa bo na sporedu ob 18.45 uri z neposrednim prenosom na Arenasport.
Preberi več
21. 11. 2023

Črno-rumeni po slabši končnici tekme domov odhajajo brez točk

Velenjčani so se v Španijo na tekmo 4. kroga Lige Evropa odpravile po visoki zmagi nad novomeško Krko v državnem prvenstvu. Velenjčani so tempo igre narekovali večji del tekme, nato pa po padcu koncentracije v končnici tekme, morali premoč priznati domačinom.
Preberi več
19. 11. 2023

Ose potujejo v Španijo po nove točke

Rokometaši Gorenja Velenja se po zmagi v državnem prvenstvu proti novomeški Krki odpravljajo na pomembno gostovanje v Španijo, kjer jih čaka tekme 4. kroga Lige Evropa proti Cuenci.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se