Show menu

Novice - 2024

14. 4. 2024

Gremo v Novo Mesto!

Velenjske ose so še vedno v boju za naslov državnega prvaka in vaša podpora bo na vseh tekmah, tako domačih kot gostujočih, zelo dobrodošla. Pred varovanci Zorana Jovičića je še pet pomembnih tekem, prva pa bo na sporedu že to soboto, 20. aprila ob 20.15 uri v Novem Mestu.
Preberi več
12. 4. 2024

Velenjčani zmagovalci Šaleško-Koroškega derbija

Lepa navijaška kulisa Rdeče dvorane, je poskrbela za dobro vzdušje na tekmi med Gorenjem Velenjem in Slovenj Gradcem. Velenjčani so si z razpoloženim drugim polčasom, priborili pomembni točki v boju za naslov državnega prvaka.
Preberi več
11. 4. 2024

Velenjčani se bodo v petek pomerili s finalisti Pokala Slovenije

Varovance Zorana Jovičića do konca sezone čaka še šest pomembnih obračunov. Prvi, v obliki Šaleško-Koroškega derbija, proti RK Slovenj Gradec, bo na sporedu v petek, 12. aprila ob 18.00 uri v Rdeči dvorani.
Preberi več
11. 4. 2024

Nagradna igra: Vikend doživetje z Audijem

Skupaj z našim sponzorjem Avtocenter A2S Celje smo za vas pripravili nagradno igro Z malo sreče bo nekdo izmed vas osvojil vikend doživetje z Audijem. Srečni izžrebanec bo lahko cel vikend vozil Audija Q3, ki ga podarja avtocenter A2S.
Preberi več
9. 4. 2024

Izjava za javnost: Incident na Hrvaškem

Zadnje dni v medijih spremljamo informacije o nedeljski tekmi med RK Nexe Našice in RK Zagreb ter incidentu, ki se je zgodil šest sekund pred koncem prvega polčasa. Ker je v neljubo dogajanje vmešan Marko Bezjak, bivši rokometaš Gorenja Velenja in bivši reprezentant Slovenije, smo se odločili, da izjavo za javnost podamo tudi mi.
Preberi več
5. 4. 2024

Velenjčani zaesljivo ugnali Ljubljano

Rokometaši Gorenja Velenja so po kratkem premoru spet stopili na rokometno igrišče. Črno-rumeni so pred domačimi navijači na zaostali tekmi 17. kroga zanesljivo slavili z rezultatom 35:27.
Preberi več
25. 3. 2024

Velenjski dres bo avgusta 2024 oblekel Slovenjgradčan Oleksiy Yankovskyy

Velenjsko Gorenje bo v novi sezoni na poziciji levega krila okrepil, Oleksiy Yankovskyy. Črno-rumeni dres bo 25-letni Slovenjgradčan nosil vsaj do konca sezone 2025/2026.
Preberi več
22. 3. 2024

Velenjčani po odličnem drugem polčasu do zmage v Kopru

Na prvega izmed zadnjih štirih gostovanj te sezone, je rokometaše Gorenja Velenja pospremilo več kot osemdeset črno-rumenih navijačev. Po odličnem drugem polčasu so Velenjčani s številčno podporo in rezultatom 31:27 slavili v Kopru in zabeležili pomembni točki.
Preberi več
21. 3. 2024

V Osjem gnezdu vsaj še eno sezono ostaja tudi Urban Pipp

Mladi Škofjeločan, ki je črno-rumeni dres oblekel avgusta 2022, bo vsaj še eno sezono član RK Gorenje Velenje.
Preberi več
21. 3. 2024

Ose pred pomembnim gostovanjem v Kopru

Rokometaši prve slovenske rokometne lige ta vikend nadaljujejo s tekmami v državnem prvenstvu. Dvajseti krog Lige NLB bosta odprli ekipi Kopra in Gorenja Velenja.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se