Show menu

Velenjčani pred zadnjo domačo tekmo leta 2023

8. 12. 2023

Pred rokometaši Gorenja Velenja je zadnja domača tekma v tem koledarskem letu. Na domačem igrišču jim bo v soboto nasproti stala ekipa Slovana. 

Varovanci Zorana Jovičića bodo do konca leta 2023 odigrali še dve tekmi v državnem prvenstvu. Prva bo na sporedu v soboto, 9. decembra v Rdeči dvorani proti ekipi Slovana. Druga pa čez en teden v Ormožu.

Velenjčani se trenutno z devetnajstimi točkami nahajajo na drugem mestu lestvice Lige NLB in za točko zaostajajo za vodilnim Trimom. Njihov sobotni nasprotnik se s šestnajstimi točkami manj nahaja na trinajstem mestu.

Tekma 12. kroga Lige NLB med RK Gorenje Velenje in RK LL Grosist Slovan, bo na sporedu v soboto, 9. decembra ob 18.00 v Rdeči dvorani. V neposrednem prenosu pa si jo boste lahko ogledali na facebook profilu ali YouTube kanalu Rokometne zveze Slovenije.

Vstopnice so na voljo na https://rkgorenje.mojekarte.si/si/celotna-ponudba.html in na bencinskih servisih Petrol in OMV ter v TIC Velenje. Na dan tekme pa na blagajni Rdeče dvorane, ki se odpre uro in pol pred začetkom tekme. Možnost plačila tudi s kartico. 

Goti Maričić, rokometaš RK Gorenje Velenje
˝V soboto nas čaka tekma 12. kroga Lige NLB proti ekipi Slovana. Trenutno se nahajajo na dnu lestvice, ampak to nas ne sme zavesti. V tekmo moramo vstopiti maksimalno zbrano in brez podcenjevanja nasprotnika, da pridemo do novih dveh točk. Vabim vse navijače, da nas podprejo v čim večjem število na zadnji tekmi leta 2023.˝

12. krog Lige NLB, 9. december, 18.00 (Rdeča dvorana, Velenje)
RK GORENJE VELENJE : RD LL GROSIST SLOVAN 

Prijavi se na e-novice

Prijavi se