Show menu

V goste prihaja Krka

18. 11. 2023
Velenjski rokometaši bodo v soboto, 18. novembra odigrali 10. krog Lige NLB proti novomeški Krki. Tekma bo na sporedu ob 18.09 uri v Rdeči dvorani.

Rokometaše Gorenja Velenja po zmagi v Ligi Evropa čaka nova tekma državnega prvenstva. V domači dvorani, bodo črno-rumeni gostili ekipo MRK Krka iz Novega Mesta. 

Ekipa MRK Krka je sezono 2023/2024 dobro odprla in v prvih treh krogih zabeležila tri zmage. Dobremu začetku sta sledila dva remija in en poraz, kljub temu pa se novomeška Krka trenutno z enajstimi točkami nahaja na četrtem mestu. Zasedba Zorana Jovičića se s štirimi točkami več nahaja na tretjem mestu. 

Tekma 10. kroga Lige NLB med RK Gorenje Velenje in MRK Krka, bo na sporedu v soboto, 18. novembra ob 18.00 uri v Rdeči dvorani.

Vstopnice so na voljo na https://rkgorenje.mojekarte.si/si/celotna-ponudba.html in na bencinskih servisih Petrol in OMV ter v TIC Velenje. Na dan tekme pa na blagajni Rdeče dvorane, ki se odpre uro in pol pred začetkom tekme. Možnost plačila tudi s kartico. 

Tarik Mlivic, rokometaš RK Gorenje Velenje
“V soboto nas čaka zahtevna tekma proti ekipi MRK Krka. V letošnjem letu so prikazali dobro igro, zato pričakujem zelo zanimivo tekmo. Na tekmo se pripravljamo maksimalno kot na vsako drugo in si z dobro igro želimo zagotoviti novi dve točki.”

10. krog Lige NLB, 18. november, 18.00 (Rdeča dvorana, Velenje)
RK GORENJE VELENJE : MRK KRKA

Prijavi se na e-novice

Prijavi se