Show menu

Ose prvič v tej sezoni v domači dvorani

22. 9. 2023

Rokometaše Gorenja Velenja čaka tekma 3. kroga Lige NLB. Prvič v tej sezoni bodo Velenjčani stopili na igrišče Rdeče dvorane in se pomerili z ekipo RK Sviš Ivančna Gorica.

Varovance Zorana Jovičića po dveh zaporednih zmagah v državnem prvenstvu čaka tekma proti motivirani ekipi iz Ivančne Gorice. Ekipa rokometnega kluba Sviš je v prvih dveh krogih presenetila rokometaše Ribnice in Celja. V gosteh je slavila proti RD Riko Ribnica z rezultatom 30:27, na domačih tleh pa je z zadetkom v zadnji sekundi tekme, točko odščipnila aktualnim prvakom.

Velenjčani se v boj za nove točke podajajo neporaženi. Po zmagi nad Škofljico, so slavili tudi na tekmi 2. kroga lige, proti varovancem Uroša Zormana.

Tekma 3. kroga Lige NLB med RK Gorenje Velenje in RK Sviš Ivančna Gorica, bo na sporedu v soboto, 23. septembra ob 18.00 uri v Rdeči dvorani. V neposrednem prenosu pa si jo boste lahko ogledali na YouTube profilu Rokometne zveze Slovenije.

Tarik Velić, rokometaš RK Gorenje Velenje
˝Po dveh uvodnih zmagah smo zelo motivirani za nadaljevanje zmagovalnega niza. Zavedamo se, da je ekipa Sviša kvalitetna, kar je pokazal na prvih dveh tehmah, ko je v gosteh presenetila Ribnico in doma proti Celju iztržila točko. Ne smemo jih podcenjevati, zato se na tekmo maksimalno pripravljamo. Vem pa, da če bomo odigrali našo najboljšo igro, menim, da ne bi smeli imeti večjih problemov.˝

3. krog Lige NLB, 23. september, 18.00 (Rdeča dvorana, Velenje)
RK GORENJE VELENJE : RK SVIŠ IVANČNA GORICA

Prijavi se na e-novice

Prijavi se