Show menu

Črno-rumeni v sredo proti Loki

21. 2. 2023
Velenjski rokometaši bodo pred velikim derbijem, ki bo na sporedu v nedeljo, 26. februarja odigrali še zaostalo tekmo 12. kroga Lige NLB proti RD Urbanscape Loka. 

Velenjčani in Škofjeločani se v tej sezoni še niso srečali. Ose, ki se trenutno s tekmo manj nahajajo na tretjem mestu, bodo v sredo lovile drugo mesto na lestvici Lige NLB. Njihov sredin nasprotnik pa se trenutno z enajstimi točkami nahajajo na devetem mestu. 

Zaostala tekma 12. kroga med RK Gorenje Velenje in RD Urbanscape Loka bo na sporedu v sredo, 22. februarja ob 18.00 uri v Rdeči dvorani. Vstopnice so na voljo na mojekarte.si in na bencinskih servisih Petrol in OMV ter v TIC Velenje. Na dan tekme pa na blagajni Rdeče dvorane, ki se odpre uro in pol pred začetkom tekme. Možnost plačila tudi s kartico. Tekmo pa si boste lahko v neposrednem prenosu ogledali tudi na našem facebook profilu in YouTube kanalu. 

Tarik Mlivić, rokometaš RK Gorenje Velenje 
˝V sredo nas čaka zahtevna tekma proti ekipi RD Urbanscape Loka. Gre za dobro ekipo s katero se v tej sezoni še nismo pomerili. Na tekmo se maksimalno pripravljamo, saj si želimo prikazati dobro igro in zabeležiti novi točki v Ligi NLB.˝

12. krog Lige NLB, 22. februar, 18.00, Rdeča dvorana, Velenje 
RK GORENJE VELENJE : RD URBANSCAPE LOKA 

Prijavi se na e-novice

Prijavi se