Show menu

Ose v domači dvorani gostijo Maribor

7. 2. 2023
Velenjčani po zmagi nad Ribnico, nadaljujejo s tekmami v Ligi NLB. V sredo, 8. februarja ob 18.00 uri bodo ose v Rdeči dvorani gostile rokometaše Maribora Branika.

Zahtevni februar so varovanci Zorana Jovičića odprli z zmago v Ribnici na derbiju 14. kroga Lige NLB. Pred odhodom na Ciper, na prvo tekmo osmine finala, pa se bodo v domači dvorani pomerili z ekipo Maribora. 

Velenjčani in Mariborčani so se v tej sezoni že srečali, in sicer v prvem delu sezone, ko so z rezultatom 23:31 zmago domov odnesli črno-rumeni. Rokometaši Gorenja Velenja se trenutno, s tekmo manj in triindvajsetimi točkami, nahajajo na tretjem mestu in bodo jutri poleg zmage lovili tudi napredovanje na lestvici. Rokometaši Maribora pa se s šestimi točkami nahajajo na predzadnjem mestu lestvice 1. državne rokometne lige za moške. 

Tekmo 15. kroga Lige NLB med RK Gorenje Velenje in RK Maribor Branik si boste lahko v neposrednem prenosu ogledali na facebook profilu in YouTube kanalu RK Gorenje Velenje.

Vstopnice so na voljo na mojekarte.si in na bencinskih servisih Petrol in OMV ter v TIC Velenje. Na dan tekme pa na blagajni Rdeče dvorane, ki se odpre uro in pol pred začetkom tekme. Možnost plačila tudi s kartico.

Peter Šiško, rokometaš RK Gorenje Velenje:
˝V sredo igramo tekmo proti ekipi Maribora Branika. Na ekipo iz Maribora se bomo pripravili kot na vsakega tekmeca. Vemo, da gre za dobro zasedbo, s katero smo se na začetku sezone do zadnjih minut borili, da smo dve točki odnesli v Velenje. Zato vabim navijače, da se nam v sredo pridružijo v Rdeči dvorani in nam pomagajo, da tudi na domačem parketu pridemo do novih dveh točk."

15. krog Lige NLB, 8. februar, 18.00 (Rdeča dvorana, Velenje)
RK GORENJE VELENJE : RK MARIBOR BRANIK

Prijavi se na e-novice

Prijavi se