Show menu

Mladinci z izjemno predstavo boljši od Celja

7. 2. 2023
Mladinska ekipa Rokometnega kluba Gorenje Velenje je na domačem igrišču visoko slavila proti vrstnikom iz Celja.

Osice so v ponedeljek, 6. februarja v domači dvorani gostile vrstnike iz Celja. Že od samega začetka so vse niti v svojih rokah držali Velenjčani, ki so že v 5. minuti tekme z zadetkom Nejca Hriberška povedli s 5:2. Celjani so se jim uspeli približati in rezultat izenačiti, a jim rokometaši Gorenja Velenja preobrata niso dovolili. Ekipi sta na odmor odšli pri rezultatu 19:15.
 
V drugem polčasu so varovanci Marka Oštirja prednost na igrišču višali. Do zadnjega sodnikovega žvižga so osice prednost povečala na deset in se na koncu veselile zmage in novih dveh točk. Pri Velenjčanih je bil z desetimi zadetki najbolj strelsko razpoložen Malik Mlivić, zadetek manj pa je prispeval Franci Toš Antlej.  

Mladinci se po zmagi nad Celjem in devetnajstimi točkami trenutno nahajajo na 2. mestu lestvice 1. državne lige za mladince. 

7. krog 1. državne lige (mladinci), 6. februar, 19.30 (Rdeča dvorana, Velenje)
RK GORENJE VELENJE : RK CELJE PIVOVARNA LŠKO 37:27 (19:15)RK GORENJE VELENJE: Miklavžina, Pandol (18 obramb), Kopušar, Bizjak, Pratnekar (1), Škrobot, Antlej (9), Hriberšek (5), Kamenicki (4), Sulejmanović, Mlivić (10), Aristovnik (1), Cafuta, Stropnik (1), Drobež, Ravnikar (6)RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO: Češek, Primožič (6 obramb), Mesarec (2 obrambi), Turk (1), Jager, Košec, Malović (2), Belej (2), Toplak (1), Kačičnik, Korže (5), Antonijević (6), Zuilić, Marguč (8), Jelen, Korošec (2) Sedemmetovke: RK Gorenje Velenje (4/6), RK Celje Pivovarna Laško (1/1)

Prijavi se na e-novice

Prijavi se