Show menu

Velenjčani v četrtek proti Ljubljani

19. 5. 2022
Pred rokometaši Gorenja Velenja so zadnje tri tekme te sezone. Velenjske ose bodo najprej v Rdeči dvorani gostile MRK Ljubljana. Tekma 25. kroga Lige NLB, bo na sporedu v četrtek, 19. maja ob 18.00 uri.


Varovanci Zorana Jovičića so pretekli vikend osvojili naslov pokalnih zmagovalcev. Na zaključnem tirnirju v Slovenj Gradcu so uspeli ubraniti naslov pokalnih zmagovalcev iz sezone 2019/2020.


Do zaključka sezone, črno-rumene ločijo še tri tekme, in sicer dve domači proti Ljubljani in Trimu iz Trebnjega ter zadnja gostujoča proti Slovenj Gradcu. Velenjčani se bodo najprej pomerili z ekipo MRK Ljubljana, ki trenutno s sedmimi točkami zaseda trinajsto mesto.


Vstopnice so na voljo na mojekarte.si in na bencinskih servisih Petrol in OMV ter v TIC Velenje. Na dan tekme pa na blagajni Rdeče dvorane, ki se odpre uro in pol pred začetkom tekme.


Tekmo si boste lahko v neposrednem prenosu ogledali na našem facebook profilu in YouTube kanalu.


Tarik Mlivič, rokometaš RK Gorenje Velenje
“V četrtek nas čaka nova tekma Lige NLB proti Ljubljani. Tekmece jemljemo resno, zato se na tekmo pripravljamo kot na vse druge. Od začetka bomo morali odigrati zbrano in s čim manj napakami, da dve točki obdržimo doma."


25.krog Lige NLB, 19. maj, 18.00 (Rdeča dvorana, Velenje)

RK GORENJE VELENJE : MRK LJUBLJANA

Prijavi se na e-novice

Prijavi se