Show menu

Novice - 2021

18. 5. 2021

V sredo na zahtevno gostovanje v Maribor

Rokometaši velenjskega Gorenja nadaljujejo v peklenskem ritmu tekem. Po zmagi v Kopru, jih že v sredo čaka zahtevno gostovanje v Mariboru.
Preberi več
14. 5. 2021

Kadeti prepričljivo premagali vrstnike iz Izole

V 1. krogu polfinalne skupine B so se igralci Gorenja Velenja pomerili z vrstniki iz Kopra in jih prepričljivo premagali.
Preberi več
14. 5. 2021

V nedeljo na zahtevno gostovanje v Koper

Po visoki zmagi v domači dvorani se ekipa iz Velenja tokrat odpravlja na zahtevno gostovanje. V nedeljo se bodo v koprski Bonfiki pomerili s Koprčani. Prenos tekme bo mogoče spremljati na TV Slovenija 2, s pričetkom ob 17:30.
Preberi več
14. 5. 2021

Urban Starc ostaja v osjem gnezdu vsaj do leta 2022

V RK Gorenje Velenje uspešno nadaljujejo z ohranjanjem jedra članske ekipe. V velenjskih vrstah ostaja tudi Urban Starc, perspektivni 20-letni rokometaš, ki se najbolje znajde na poziciji krožnega napadalca. Črno- rumeni so s Starcem sklenili pogodbo do konca naslednje sezone (2021/2022).
Preberi več
12. 5. 2021

Velika zmaga Velenjčanov nad Celjani!

Rokometaši Gorenja Velenja so v domači Rdeči dvorani zanesljivo premagali Celje Pivovarno Laško. Velenjčani so Celjane povsem nadigrali in se na koncu veselili zmage s 30:22. Po današnji izvrstni predstavi so naredili velik korak v boju za naslov državnega prvaka.
Preberi več
11. 5. 2021

Mladinci z zmago iz dvorane Zlatorog

V dvorani Zlatorog smo v nedeljo spremljali Šaleško-Savinjski derbi med mladinci RK Celje Pivovarno Laško in RK Gorenjem Velenje. Gledali smo kakovosten in atraktiven rokomet, ki se ga ne bi sramovali niti v članski konkurenci.
Preberi več
10. 5. 2021

Sreda prinaša večni derbi med Velenjčani in Celjani

Sreda prinaša rokometni derbi med Gorenjem Velenjem in Celjem Pivovarno Laško. Prenos tekme bo mogoče spremljati na TV Slovenija 2, s pričetkom ob 19:55.
Preberi več
8. 5. 2021

Obvestilo za javnost - dogajanje v Mariboru in odločitev glede odpovedane tekme

Obvestilo za javnost o včerajšnjem dogajanju v Mariboru in o odločitvi glede odpovedane tekme. V Rokometnem klub Gorenje bi radi pojasnili ozadje odpovedi tekme, ki bi morala biti odigrana 7.5.2021 med RK Maribor Branik in našim klubom.
Preberi več
7. 5. 2021

Tekma proti RK Maribor Branik v zadnjem trenutku odpovedana

Velenjčani bi danes morali odigrati zaostalo tekmo proti Mariborčanom, a je bila tekma zadnji trenutek odpovedana s strani RK Maribor Branik.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se