Show menu

Novice - 2021

29. 6. 2021

Ose še vedno upajo na ligo prvakov

Tudi v novi sezoni bo v najelitnejši rokometni ligi v Evropi nastopilo 16 klubov. Deseterica klubov si je mesto priborila na podlagi lestvice EHF, za ostalih šest mest pa se je potegovalo dvanajst klubov. Med njimi tudi RK Gorenje Velenje, ki pa mu preboj med evropsko elito ni uspel.
Preberi več
24. 6. 2021

Velenjčani v prvem krogu proti Trebanjcem

V sredo 23.06. so se na prvi seji po koncu sezone zbrali klubi lige NLB. Klubi so med drugim opravili žreb parov za sezono 2021/22. Žreb je določil, da se bodo ose v prvem krogu lige NLB pomerile z ekipo RK Trimo Trebnje.
Preberi več
21. 6. 2021

Dobro delo v mlajših selekcijah rokometnega kluba Gorenje Velenje obrodilo sadove

V rokometnem klubu Gorenje Velenje so predvsem z letošnjim uspehom potrdili, da hodijo po pravi poti. V Šaleški dolini želijo čim več otrok navdušiti za klub in tako z večjo bazo, pridobljeno v otroški rokometni šoli, okrepiti mladinski pogon. Vse, jasno, z namenom, da bo nazadnje njihovo člansko moštvo čim bolj kakovostno in konkurenčno ter sestavljeno iz čim več domačih igralcev. Letošnjo ekipo, ki je ob koncu sezone ponosno dvignila pokal, je sestavljala več kot polovica igralcev, ki so svojo rokometno pot začeli ravno v mlajših selekcijah rokometnega kluba Gorenje Velenje.
Preberi več
17. 6. 2021

Kapetan David Miklavčič ostaja v RK Gorenje Velenje do konca sezone 2021/2022

David Miklavčič, kapetan članske ekipe RK Gorenje Velenje ostaja v osjem gnezdu do konca sezone 2021/2022.
Preberi več
15. 6. 2021

Motivacijska akcija za mlade rokometaše

V obdobju, ko so bili mlajšim selekcijam onemogočeni treningi in tekmovanja so v RK Gorenje Velenje iskali načine kako bi otroke spodbudili, da kljub omejitvam ne prenehajo s športno aktivnostjo. V ta namen so pripravili program, ki je potekal na daljavo, preko aplikacij. Mlade rokometaše so želeli dodatno motivirati, zato so se povezali z nekdanjimi člani RK Gorenje Velenje, ki so za osice pripravili presenečenje.
Preberi več
14. 6. 2021

Med najboljšimi posamezniki lige NLB dve osi

Pretekli teden so iz Rokometne zveze Slovenije sporočili najboljše posameznike lige NLB v sezoni 2020/2021. Med najboljšimi posamezniki lige NLB sta tudi dva igralca našega kluba. Po mnenju trenerjev sodelujočih ekip si je naziv najboljšega igralca prislužil Aleks Kavčič, priznanje za najboljšega vratarja pa Aljaž Panjtar.
Preberi več
13. 6. 2021

MLADINCI BRONASTI

Mladinci Rokometnega kluba Velenje so v četrtek odigrali zadnjo tekmo v letošnji sezoni. Z zmago nad RK Sviš so pokazali dobro in borbeno igro in se na koncu tekme veselili tretjega mesta v 1. državni mladinski ligi.
Preberi več
6. 6. 2021

KAMP OSE PIKE

Kmalu se bo zaključilo šolsko leto in šolarji bodo veselo vstopili v počitnice. V rokometnem klubu Gorenje Velenje si želimo otrokom omogočiti aktivne počitnice, zato za dečke in deklice od 2. do 6. razreda organiziramo KAMP OSE PIKE.
Preberi več
3. 6. 2021

Dve domači zmagi za osice

Mladinci so v minulih dneh dosegli dve zmagi. V nedeljo so bili boljši od vrstnikov iz Kopra, v torek pa so se veselili zmage proti ekipi iz Trebnjega.
Preberi več
30. 5. 2021

Velenjčani po visoki zmagi na zadnji tekmi sezone ponosno dvignili pokal prvaka

Velenjski rokometaši so v soboto, 29. maja, odigrali še zadnjo tekmo v sezoni. Letošnji državni prvaki so imeli pred zaključkom izjemno uspešne sezone še en cilj - zmaga na domačem parketu. V Rdeči dvorani so pred razgretimi navijači premagali RK Maribor Branik z rezultatom 29:17, potem pa ponosno dvignili pokal.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se