Show menu

Novice - 2021

8. 9. 2021

Pred osami prva tekma državnega prvenstva

Še en dan loči varovance Zorana Jovičića do prve tekme državnega prvenstva. Sezono 2021/2022 v ligi NLB bodo črno-rumeni odprli s tekmo proti aktualnim državnim podprvakom, ekipi RK Trimo Trebnje.
Preberi več
22. 8. 2021

Gorenjčani tretji na turnirju v Magdeburgu

Rokometaši Gorenja Velenja so se ta vikend udeležili Hummel cup-a v nemškem Magdeburgu. Po sobotnem porazu od domače ekipe, so se na nedeljski tekmi veselili zmage nad danskim TTH Holstebro in končnega tretjega mesta.
Preberi več
22. 8. 2021

Črno-rumeni nudili dober odpor aktualnim prvakom Lige Evropa

Velenjčani so s polfinalno tekmo proti SC Magdeburg otvorili letošnji Hummel Cup. Po borbenih šestdesetih minutah, so morali premoč priznati aktualnim prvakom Lige Evropa. Končni rezultat tekme je bil 33:23 v korist domačinov. Ose se bodo na tekmi za tretje mesto borile proti danski ekipi TTH Holstebro.
Preberi več
18. 8. 2021

Ose borbeno proti hrvaškim podprvakom

Člani RK Gorenje Velenje so se v torek 17. avgusta pomerili proti hrvaškim podprvakom, ekipi RK Nexe Našice. Po šestdesetih minutah so se zmage z rezultatom 26:30 veselili gosti.
Preberi več
15. 8. 2021

V prodaji sezonske vstopnice RK Gorenje Velenje

Vsaka nova sezona je za črno-rumene polna novih izzivov, saj so cilji kluba z več kot 60-letno tradicijo vsako leto najvišji. Poleg igranja v državnem prvenstvu, smo si z naslovom državnih prvakov, zagotovili tudi mesto v skupinskem delu Lige Evropa. Ker smo v pretekli sezoni večino tekem odigrali pred praznimi tribunami, se pred začetkom nove sezone veselimo predvsem spodbude s tribun naših navijačev.
Preberi več
14. 8. 2021

Uspešen začetek priprav za črno-rumene

S tekmo proti Pallamano Trieste varovanci Zorana Jovičića zaključujejo tretji teden priprav na sezono 2021/2022. V tem času so črno-rumeni odigrali štiri pripravljalne tekme in se na vseh veselili zmage.
Preberi več
26. 7. 2021

Člani pričeli s pripravami na novo sezono

V ponedeljek 26. julija se je po skoraj dvomesečni pavzi, na stadionu ob jezeru, zbrala članska ekipa RK Gorenje Velenje in pričela s pripravami na sezono 2021/2022.
Preberi več
9. 7. 2021

Rokometni klub Gorenje Velenje išče športnega fotografa

Rokometni klub Gorenje Velenje že vrsto let niza uspehe v domačem prvenstvu in tudi v evropskih tekmovanjih. Z naslovom državnih prvakov so se ose neposredno uvrstile v skupinski del Lige Evropa, še vedno pa upajo na igranje v Ligi Prvakov. Pred začetkom nove sezone črno-rumeni iščejo uradnega fotografa kluba.
Preberi več
5. 7. 2021

Zaključen je Kamp Ose Pike

Za nami je prvi tridnevni kamp Ose Pike, ki je bil namenjen dečkom in deklicam od 2. do 6. razreda. Kamp je potekal od 2. do 4. julija, otroci pa so se na njem, poleg v rokometu, preizkusili tudi v drugih športih.
Preberi več
2. 7. 2021

Črno-rumeni v skupinskem delu Lige Evropa

Evropska rokometna zveza je v četrtek 1. julija objavila seznam ekip, ki so si že zagotovile mesto v skupinskem delu Lige Evropa. RK Gorenje Velenje si je mesto zagotovil z naslovom državnih prvakov.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se