Show menu

Novice - 2021

7. 4. 2021

Zoran Jovičić: "Dejstvo je, da je ekipa lačna uspeha."

Rokometaši velenjskega Gorenja so se po zmagi češke ekipe, Robe Zubri, uvrstili v polfinale tretjega najmočnejšega klubskega tekmovanja na stari celini. O uspehih in pričakovanjih v evropskem pokalu EHF smo se pogovarjali s trenerjem črno - rumenih, Zoranom Jovičićem.
Preberi več
31. 3. 2021

Na domačih tleh boljši od Riko Ribnice

Velenjčani so se danes na domačih tleh pomerili z Riko Ribnico. Po izjemno izenačenem in napetem boju so slavili domačini, ki so v drugem polčasu poskrbeli za preobrat in Ribnico ugnali s 30:29.
Preberi več
30. 3. 2021

V sredo na domačem parketu proti Riko Ribnici

Samo štiri dni po evropski tekmi ose že čaka nov preizkus. V Ligi NLB se bodo v sredo pomerili proti RD Riko Ribnica.
Preberi več
27. 3. 2021

Velenjčani brez težav v polfinale evropskega pokala

Rokometaši velenjskega Gorenja so danes na povratni tekmi četrtfinala evropskega pokala EHF premagali Robe Zubri z 28:24 in si z zmago priigrali vstopnico v polfinalne.
Preberi več
26. 3. 2021

Na drugo tekmo četrtfinala s petimi zadetki prednosti

Velenjčani so minulo soboto odigrali prvo tekmo četrtfinala evropskega pokala. Na parketu HC Robe Zubri so se pomerili v okrnjeni zasedbi in si z odlično igro v drugem polčasu priborili pet zadetkov prednosti za naslednji obračun, ki jih čaka v soboto, 27. 3. 2021, na domačih tleh.
Preberi več
20. 3. 2021

Zmaga na prvi tekmi četrtfinala evropskega pokala

Velenjčani so v soboto odigrali prvi “polčas” četrtfinala evropskega pokala. Na parketu HC Robe Zubri so se pomerili v okrnjeni zasedbi in si z odlično igro v drugem polčasu priborili pet zadetkov prednosti za naslednji obračun, ki jih čaka v soboto, 27. 3. 2021, na domačih tleh.
Preberi več
20. 3. 2021

Velenjčani v četrtfinale evropskega pokala v okrnjeni zasedbi

Črno - rumeni so včeraj prispeli na Češko, kjer so po protokolu, ob prihodu v hotel, opravili test na koronavirus. Enemu izmed igralcev je test pokazal pozitiven rezultat. Virus pa ne povzroča preglavice le med igralci, okužba je bila potrjena tudi pri sodniku iz ukrajinskega sodniškega para, ki bi moral danes soditi 1. tekmo četrfinala evropskega pokala.
Preberi več
18. 3. 2021

Na Češko z visokimi cilji

Velenjčane v soboto, 20. 3. 2021, čaka nov preizkus na evropskih tleh. Prvi "polčas" četrtfinala bodo odigrali na Češkem proti HC Robe Zubri, drugi "polčas" pa je na sporedu teden dni kasneje v Rdeči dvorani. Po hladnem tušu na tekmi proti RK Jeruzalem Ormož, Velenjčani na Češko odhajajo samozavestni in z visokimi cilji.
Preberi več
16. 3. 2021

Iz Ormoža brez točk

Velenjčani so v torek gostovali v Ormožu. Po izjemno napeti in izenačeni tekmi so se zmage s 26:25 na koncu veselili domačini.
Preberi več
14. 3. 2021

Na zahtevno gostovanje v Ormož

Rokometaši Gorenja Velenja v torek odhajajo na zahtevno gostovanje v Ormož. Z nasprotniki so se v tej sezoni že pomerili in jih premagali s 33:29.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se