Show menu

Zadnja tekma v letu 2021 v znamenju šaleško-koroškega derbija

16. 12. 2021

Pred Velenjskimi osami je zadnja tekma v letu 2021. V petek, 17. decembra se bodo ob 18.00 uri pred domačimi navijači pomerili s sosedi iz Slovenj Gradca. 


Po dvanajstih odigranih krogih v domačem prvenstvu se Velenjčani s 15 točkami nahajajo na 5. mestu lestvice Lige NLB, ekipa iz Slovenj Gradca pa s štirimi točkami manj, na sedmem. 


Tekma med Gorenjem Velenjem in Slovenj Gradcem bo zadnja tekma za Velenjčane v letu 2021. Po tekmi 13. kroga lige NLB sledi reprezentančni premor, ki bo trajal vse do konca meseca januarja 2022. 


Domen Tajnik, rokometaš Gorenja Velenja
”V petek nas čaka tekma proti ekipi iz Slovenj Gradca. Čaka nas šaleško-koroški derbi in vsi se zavedamo koliko ta tekma nosi. Pred nami je zahtevna tekma, naše je, da se dobro pripravimo in naredimo vse, da na zadnji tekmi tega leta dve točki ostaneta doma.”


Vstop v dvorano je možen ob upoštevanju PCT pogojev. Celoten izkupiček prodanih vstopnic, z vseh domačih tekem v mesecu decembru, bomo namenili Medobčinski zvezi prijateljev mladine Velenje. 


Vstopnice so na voljo na mojekarte.si in na vseh bencinskih servisih Petrol in OMV ter v TIC Velenje. Na dan tekme pa na blagajni Rdeče dvorane, ki se odpre uro in pol pred začetkom tekme. 


13. krog Lige NLB, 17. december, 18.00 (Rdeča dvorana)
RK GORENJE VELENJE : RK SLOVENJ GRADEC 2011

Prijavi se na e-novice

Prijavi se