Show menu

V goste prihaja Maribor Branik

7. 10. 2021

Gorenjčani se po zmagi proti RK Sviš Ivančna Gorica nahajajo na 6. mestu lige NLB. V petek 8. oktobra bodo ob 18. uri, v domači dvorani gostili ekipo RK Maribor Branik. 


Odlična predstava obeh Velenjskih vratarjev je v Ivančni Gorici pripeljala ose do nove zmage. Z dvema zmagama in štirimi točkami se rokometaši Gorenja Velenja nahajajo na 6. mestu lestvice lige NLB. Gostujoča ekipa RK Maribor Branik pa se z eno zmago in tremi porazi trenutno nahaja na desetem mestu lestvice. 


Tekmo 5. kroga si boste lahko v živo ogledali v Rdeči dvorani ali pa v neposrednem prenosu na našem facebook profilu ali YouTube kanalu in na Sportklubu. 


Vstop na tekmo je dovoljen z upoštevanjem PCT pogojev. Cena vstopnice je 5 €. 


Jernej Drobež, rokometaš Gorenja Velenja
˝V petek nas čaka nova domača tekma, in sicer proti Mariboru. Gre za mlado ekipo, ki igra hiter rokomet. Na tekmo se pripravljamo tako kot na vsako tekmo. Zavedamo se, da bomo morali v tekmo vstopiti zbrano in prikazati svoj maksimum. Vabim navijače, da pridejo v Rdečo dvorano, saj nam je z njihovo podporo veliko lažje. Mi pa bomo naredili vse da točki ostaneta doma.˝ 


5. krog Lige NLB, 8. oktober, 18.00 (Rdeča dvorana)
RK GORENJE VELENJE : RK MARIBOR BRANIK


Prijavi se na e-novice

Prijavi se