Show menu

Ose na zahtevno gostovanje v Škofjo Loko

17. 9. 2021

Rokometaši Velenja se v soboto odpravljajo na težko gostovanje v Škofjo Loko, kjer bodo moči merili z ekipo RD Urbanscape Loka. Tekma 2. kroga lige NLB se bo odigrala v soboto 17. septembra ob 18. uri v športni dvorani Poden.


Po zaključenem prvem krogu se črno-rumeni nahajajo na osmem mestu na lestvici lige NLB. To soboto bodo imeli varovanci Zorana Jovičić priložnost osvojiti prve točke, in sicer na gostovanju pri RD Urbanscape Loka.


Škofjeločani so v prvem krogu lige NLB z rezultatom 26:29 ugnali ekipo iz Ormoža in se trenutno nahajajo na četrtem mestu na lestvici lige NLB.  


Aljaž Panjtar, rokometaš Gorenja Velenja

˝Tekma proti Trebnjem se ni končala po naših željah, zato v Škofjo Loko potujemo z jasnim ciljem in to je zmaga. Zavedamo se, da bo za dober rezultat potrebno garati vseh šestdeset minut, saj ima Škofja Loka dobro ekipo in so močan ter neugoden nasprotnik. V soboto pričakujemo polno dvorano, kar bo za domačine še dodaten plus. Naša naloga je ohraniti glave zbrane in od prve do zadnje minute pokazati borbo na igrišču, ter na ta način opravičiti vlogo favorita.˝


2. krog LIGE NLB, 18. september, 18.00 (Športna dvorana Poden)
RD URBANSCAPE LOKA : RK GORENJE VELENJE

Prijavi se na e-novice

Prijavi se