Show menu

Ose borbeno proti hrvaškim podprvakom

18. 8. 2021

Člani RK Gorenje Velenje so se v torek 17. avgusta pomerili proti hrvaškim podprvakom, ekipi RK Nexe Našice. Po šestdesetih minutah so se zmage z rezultatom 26:30 veselili gosti.


Velenjski rokometaši so s ponedeljkom vstopili v četrti teden priprav na novo sezono, ki se bo začela 11. septembra s tekmo proti RK Trimo Trebnje. Za varovance Zorana Jovičića je bila tekma proti hrvaškim podprvakom peta v pripravljalnem obdobju. 


Po štirih zmagah, so morale ose priznati premoč hrvaškim podprvakom, ki so v Rdeči dvorani slavili z rezultatom 26:30. Obe ekipi sta prikazali dobro in borbeno igro. 


V četrtek se črno-rumeni odpravljajo na turnir v nemški Magdeburg, kjer bodo na Hummel cup turnirju poleg velenjskega gorenja in domačega SC Magdeburg, nastopili še ekipi HC Vardar 1961 in TTH Holstebro. 


Zoran Jovičić, trener RK Gorenje Velenje
˝Za nami je dobra pripravljalna tekma, s kakovostnim nasprotnikom. Tekmo smo odigrali po svojih zmožnostih. Čaka nas še nekaj popravkov in upam, da nam bo to uspelo v tem mesecu.˝


RK GORENJE VELENJE : RK NEXE NAŠICE 26:30 (14:16)

RK GORENJE VELENJE: Verboten, Panjtar (6 obramb), Taletović (5 obramb), Tajnik (2), Pajt (4), Velić (1), Starc, Miklavčič (5), Drobež (1), Sokolič (4), Verdinek (3), Šiško (4), Grmšek (1), Antlej, Kavčič (1), Ravnikar


GALERIJA


Prijavi se na e-novice

Prijavi se