Show menu

Zaključen je Kamp Ose Pike

5. 7. 2021

Za nami je prvi tridnevni kamp Ose Pike, ki je bil namenjen dečkom in deklicam od 2. do 6. razreda. Kamp je potekal od 2. do 4. julija, otroci pa so se na njem, poleg v rokometu, preizkusili tudi v drugih športih.


Zbor za kamp je bil v petek 2. julija ob 13. uri. Otroci so že s prihodom pokazali navdušenje in željo po aktivnem preživljanju počitnic. Po uvodnih besedah trenerjev in predstavitvi otrok so se razdelili v tri starostne skupine.


Najstarejši so največ časa preživeli na rokometnem igrišču v Pesju, kjer so pokazali, da imajo že nekaj rokometnega znanja. Najmlajši pa so se zabavali ob igranju rokometa in nogometa na mivki.


V petek sta se nam po večerji pridružila aktualna državna prvaka, in sicer Domen Tajnik in Jernej Drobež. Fantje so se zelo razveselili njunega obiska.


V soboto so se otroci zbrali ob 9.00 uri in takoj začeli z aktivnostjo. Po nekaj urnem igranju rokometa, so se odpravili na plavanje v Velenjskem jezeru. Po razburljivem dopoldnevu in kosilu, so se odpravili do teniškega igrišča, kjer so se pod mentorstvom trenerja Matej Martinška naučili osnov tenisa.


Tudi v nedeljo je večina otrok takoj po zajtrku stekla na mivko in začela z igro, najstarejši pa so se odpravili na rokometno igrišče na zadnji trening na kampu. Za konec dneva so se fantje in dekleta pomerili na turnirju v rokometu na mivki.


Prvi kamp Ose Pike je za nami. Vsem otrokom želimo lepe in aktivne počitnice, ter jih vabimo k vpisu v našo rokometno šolo!

Prijavi se na e-novice

Prijavi se