Show menu

V Gorenju Velenju ostaja tudi Ibrahim Haseljić

18. 5. 2021
V rokometnem klubu Gorenje Velenje so pred kratkim sklenili novo pogodbo. Črno-rumene barve bo še naprej nosil tudi Ibrahim Haseljić, desnokrilni igralec, ki je s klubom sklenil pogodbo do konca sezone 2021/ 2022.

 

Haseljić se je v Šaleško dolino preselil pred začetkom sezone 2016/17, poprej pa je bil član lokalnega rokometnega kluba Gradačca, pri katerem je že kot najstnik okušal tudi igranje na članski ravni. Leta 2016 je bil povabljen na priprave bosanske reprezentance do 20 let, četudi je bil tedaj dve leti mlajši od večine ostalih izbrancev. Nova prelomnica se je na njegovi športni poti zgodila zgolj leto zatem, ko je bil prvič vabljen tudi na priprave članske izbrane vrste, katerih redni udeleženec je še danes.

 

Ob prihodu v Gorenje Velenje je sprva branil barve mladinske ekipe in na treningih kazal veliko prizadevnost. Zanjo je bil nagrajen v drugem delu sezone (2016/17), ko je že nastopil v članski ekipi. Od sezone 2017/18 pa je Haseljić stalni član članskega moštva in izjemno pomemben del mlade in perspektivne ekipe, ki v letošnji sezoni dosega odlične rezultate.

 

Ibrahim Haseljić, rokometaš Gorenja Velenja:
“Zelo sem vesel sem, da bom tudi naslednjo sezono del članske ekipe rokometnega kluba Gorenje Velenje. Vzdušje v ekipi je iz leta v leto boljše in upam, da bomo letošnjo sezono zaključili z najboljšim možnim izidom. Verjamem, da bomo odlično vzdušje prenesli tudi v prihodnjo sezono in skupaj dosegali nove cilje.”

Prijavi se na e-novice

Prijavi se