Show menu

Kadeti prepričljivo premagali vrstnike iz Izole

14. 5. 2021

V 1. krogu polfinalne skupine B so se igralci Gorenja Velenja pomerili z vrstniki iz Kopra in jih prepričljivo premagali.


Sam začetek tekme je minil v popolni dominaciji rumeno- črnih, ki so v 15. min., predvsem z odlično obrambo povedli z 9:1. Domači so do konca polčasa le strnili svoje vrste in do konca polčasa le nekoliko zmanjšali zaostanek.


Tudi v 2.polčasu je bila slika na igrišču podobna. Osice so do konca tekme igrale pametno v napadu in čvrsto v obrambi na čelu z obema vratarjema. Razlika se je višala iz minute v minuto in se ustavila pri končnem rezultatu 16:31. Priložnost na igrišču so dobili vsi igralci in jo dobro tudi izkoristili.


Igralci Gorenja so s 6 točkami na vrhu lestvice, v soboto jih v Rdeči dvorani čaka derbi, prav tako z neporaženo ekipo Mokerca iz Iga.

 

Trener: Borut Plaskan

 

KADETI, 8.maj, 10:30 (dvorana Bonifika)

RD Koper : RK Gorenje Velenje 16:31 (7:13)

RK Gorenje Velenje: Notesberg Lesnjak (11 obramb), Miklavžina (7 obramb), Dragić 1, Borovnik 2, Blažinčič 1, Antlej 8, Aristovnik 2, Cafuta 1, Pratnekar 7, Guček, Drobež 1, Podhovnik 1, Puklič 2, Sulejmanović 1, Horvat 1, Mlivić 3

Prijavi se na e-novice

Prijavi se