Show menu

Mladinci z zmago iz dvorane Zlatorog

11. 5. 2021

V dvorani Zlatorog smo v nedeljo spremljali Šaleško-Savinjski derbi med mladinci RK Celje  Pivovarno Laško in RK Gorenjem Velenje. Gledali smo kakovosten in atraktiven rokomet, ki se ga ne bi sramovali niti v članski konkurenci. 


Srečanje so bolje začeli domačini in v 10. minuti povedli s 6:2. Hitro vodstvo Velenjčanov ni zmedlo. Strnili so svoje obrambne vrste in v 15. minuti rezultat znižali na 7:6. Zopet so sledile minute, v katerih so prevladovali pivovarji, ampak se kljub temu ose niso predale. Ob samem koncu polčasa jim je uspelo rezultat znižati na 15:14. 


Drugi polčas se je začel po notah gostov iz Velenja. Z visokim tempom v napadu in v obrambi so počasi lomili Celjane in si v 43. minuti priigrali 3 gole prednosti. S pametno in odgovorno igro v napadu skozi celoten drugi polčas so tekmo brez večjih stresov zasluženo privedli k zmagi 33:35. Za prikazano igro gre pohvaliti vse Velenjčane, ki so pustili srce na igrišču in pokazali velik napredek v sami rokometni igri.


Trener: Marko Oštir


9. maj 2021, 15.00 (DVORANA ZLATOROG)

RK Celje Pivovarna Laško : RK Gorenje Velenje 33 : 35 (15 : 14)

RK Gorenje Velenje: Verboten, Husejnovič (11 obramb), Pandol, Einfalt, Predovič 2, Starc 2, Mlivič 8, Ravnikar 6, Šmigoc, Kamenicki, Velič 10, Škrobot, Hudovernik 6, Bizjak, Lah 1.

Prijavi se na e-novice

Prijavi se