Show menu

Mladinci ponovno pričeli s tekmovanjem

12. 3. 2021
Mladinci so pred kratkim ponovno pričeli s treningi, v sredo pa so po dolgem času vrnili v tekmovalni ritem. Mladinska ekipa RK Gorenje Velenje se je na gostovanju pomerila z vrstniki iz Ormoža. 

V prvih 15 minutah (8 : 8) smo gledali izenačeno tekmo, kjer si nobena ekipa ni uspela ustvariti večje prednosti. Videlo se je, da se igralcem pozna dolg premor in tako se je skoraj vsaka napadalna akcija končala z golom. V drugem delu prvega polčasa je obramba Ormožanov postala dosti bolj kompaktna, osice pa so imele veliko več težave pri doseganju golov. Tako se je prvi polčas končal z visoko prednostjo domačinov pri rezultatu 16 : 9. Rokometaši Gorenja se v drugem polčasu niso predali. Ves čas so lovili Ormožane in imeli kar nekaj napadov, da bi prednost znižali in domačine mogoče tudi ulovili. V veliki želji so Velenjčani dosti grešili, tako da jim domačinov ni uspelo ujeti. Rokometaši Ormoža so na koncu zasluženo slavili z rezultatom 26 : 21. Kljub porazu velja osice pohvaliti za veliko borbenost in željo, ki so jo pokazali po zares dolgem premoru.

Trener: Marko Oštir

3. krog prve mladinske lige

10. marec 2021, 17:30 (ŠD Hardek)

RK Jeruzalem Ormož : RK Gorenje Velenje 26 : 21 (16 : 9)

RK Gorenje Velenje: Verboten (2 obramb), Husejnovič (9 obramb), Cvijetinovč, Einfalt, Mlivič 2, Radšel 1, Stropnik, Ravnikar 7, Šmigoc 1, Kamenicki, Velič 5, Koren 1, Hudovernik 2, Bizjak 1, Pandol, Mrkonjič 1.

Prijavi se na e-novice

Prijavi se