Show menu

V Velenje prihajajo Koprčani

28. 1. 2021

Velejnčani so prvi del domačega prvenstva zaključili z visoko zmago proti MRK Ljubljana. V petek, 29. 1. 2021, pa bodo drugi del sezone pričeli s tekmo proti RD Koper.


Črno - rumeni bi se morali s Koprčani pomeriti že konec novembra, a je bila tekma zaradi zdravstvenih težav v koprski ekipi odpovedana. 


Varovanci Uroša Rapotca se na lestvici Lige NLB, po enajstih odigranih temah, nahajajo na 7. mestu.  Najboljši strelec koprske zasedbe z 68 zadetki je Tine Poklar, ki na lestvici strelcev kraljuje na prvem mestu. 

 

Velenjčani so v prvem delu sezone odigrali 11 tekem, na lestvici pa se nahajajo na 3. mestu. Najuspešnejši strelec v črno - rumeni ekipi je Domen Tajnik, ki je v prvem delu sezone zadel 63 golov.


Tekmo bo mogoče spremljati na TV SPORT KLUB in na Facebook profilu RK Gorenje Velenje.


Zoran Jovičič, trener Gorenja Velenja: 

“Z ekipo RD Koper igramo zaostalo tekmo. Gre za ekipo, ki je zelo kakovostna. Čaka nas trd boj za vsako obrambo in zadetek. Na tekmo smo se pripravljali po naših najboljših močeh. V pripravljalnem obdobju smo odigrali le eno prijateljsko tekmo, ostale pa so odpadle zaradi okužb v nasprotnih ekipah. Od fantov želim le, da dajo vse od sebe in, da vrnemo na tire, ki smo jih zgradili v prvem delu sezone.”


11. krog Lige NLB, 29. januar, 18:00 (Rdeča dvorana, Velenje):

GORENJE VELENJE : KOPER


Prijavi se na e-novice

Prijavi se