Show menu

Vladan Lončar zapušča osje gnezdo

12. 1. 2021
Ekipo črno-rumenih sporazumno zapušča Vladan Lončar. 23-letni rokometaš se je ekipi Gorenja Velenje pridružil z letošnjo sezono, svojo pot pa bo nadaljeval v MRK Krka, kjer se mu obetajo nove priložnosti.

Lončar je zbral 12 zadetkov na dosedanjih 13 nastopih v domačem prvenstvu ter Pokalu EHF. V prihodnje bo svojo rokometno pot nadaljeval v MRK Krki, kjer se mu obetajo nove priložnosti. V klubu se mu zahvaljujejo za njegov doprinos in mu želijo veliko uspehov na njegovi športni in osebni poti. 

 

Vladan Lončar: "Zahvaljujem se, da sem lahko bil del Gorenja Velenja. Ekipi želim veliko uspehov v nadaljevanju sezone in upam, da bodo dosegli vse zastavljene cilje. Pričakujem, da bom v Krki bolj izstopal, kot sem v Gorenju Velenju, obenem pa, da bom več igral."

 

Janez Gams, direktor Gorenja Velenja: “Dogovorili smo se za sporazumno prekinitev pogodbe. Vladanu se je ponudila priložnost v klubu, kjer bo igral več. Zahvaljujemo se mu za njegov doprinos v našem klubu in verjamemo, da bomo v nadaljevanju sezone vsi zadovoljni s to odločitvijo.”


Prijavi se na e-novice

Prijavi se