Show menu

Ose na drugi pripravljalni tekmi premagale Škofjeločane

4. 8. 2020

Varovanci velenjskega trenerja Zorana Jovičića so v torek odigrali drugo pripravljalno tekmo in s 23:24 premagali rokometaše iz Škofje Loke.


Rokometaši Velenja so tekmo začeli samozavestno s prvim golom povratnika iz Slovenj Gradca, Kenana Pajta. Do 12. minute sta bili ekipi precej izenačeni, nato pa so črno-rumeni po nekaj dobrih obrambah in napadih v 18. minuti vodili že za štiri zadetke (5:9). Matic Verdinek je do 26. minute z dvema zaporednima zadetkoma priigral ekipi prednost z 11:6. Velenjčani so na odmor odšli s tremi zadetki prednosti, po tem ko je v 29. minuti za zadnji gol črno-rumenih v prvem polčasu za 9:12 zadel Domen Tajnik


Za prvi gol Velenjčanov (11:13) v drugem polčasu je poskrbel Miha Kavčič. Po sedemmetrovki Tajnika je semafor v 45. minuti kazal že 15:20. Nasprotniki so do 55. minute zmanjšali razliko med ekipama na 21:23. Zadnji zadetek je za črno-rumene v 56. minuti zadel Tilen Sokolič. Na koncu je ekipa Velenjčanov premagala domačine s končnim rezultatom 23:24.


Najboljši strelec srečanja je bil Verdinek z devetimi zadetki.


Zoran Jovičić, trener Gorenja Velenja:

“Danes smo odigrali drugo pripravljalno tekmo. Loka je zelo dobra rokometna šola tako, da smo vedeli, da ne bodo lahki nasprotnik. Priložnost za igro so dobili vsi igralci. Bilo je nekaj dobrih stvari, nekatere pa bo potrebno še popraviti. Za to obdobje smo dvoboj korektno odigrali.”


Pripravljalna tekma, petek, 31. julij (Škofja Loka)

RD URBANSCAPE LOKA : GORENJE VELENJE 23:24 (9:12)


Prijavi se na e-novice

Prijavi se