Show menu

Novice - 2019

3. 9. 2019

Dobili nasprotnike v drugem krogu kvalifikacij Pokala EHF

Velenjski rokometaši bodo letošnjo evropsko sezono pričeli v drugem krogu kvalifikacij Pokala EHF. Nasprotnike so rokometaši Gorenja dobili v soboto, ko sta se pomerili srbska Metaloplastika in turški Bešiktaš. V skupnem seštevku je bila boljša ekipa Metaloplastike, ki se bo v drugem krogu kvalifikacij pomerila z Velenjčani.
Preberi več
2. 9. 2019

Na novinarski konferenci predstavili cilje za prihajajočo sezono

V ponedeljek je v prostorih Vile Biance potekala novinarska konferenca Rokometnega kluba Gorenje Velenje ob začetku nove sezone. Na njej so svoja pričakovanja ter poglede na osveženo velenjsko ekipo predstavili glavni trener Zoran Jovičić, kapetan David Miklavčič, direktor Janez Gams, Matic Verdinek, ki je osvojil nagrado za najkoristnejšega igralca in najboljšega strelca minule sezone ter Emir Taletović, ki je postal najboljši vratar sezone 2018/19.
Preberi več
31. 8. 2019

Celjani boljši na uvodni tekmi sezone

V petek se je v športni hali Slovenj Gradec začela sezona 2019/20. Na superpokalni tekmi so se pomerili rokometaši Gorenja Velenja in Celja Pivovarne Laško, na kateri so bili boljši slednji s 25:23.
Preberi več
28. 8. 2019

V petek za superpokalno lovoriko s Celjani

Za rokometaši Gorenja je dober mesec priprav, sedaj pa jih čaka prvi pravi preizkus. Po devetih odigranih pripravljalnih tekmah in petih tednih napornih treningov bodo varovanci Zorana Jovičića novo sezono otvorili s superpokalno tekmo.
Preberi več
28. 8. 2019

Druženje z otroci in podjetjem Makom

V ponedeljek je imela članska ekipa Rokometnega kluba Gorenje Velenje prav poseben trening. Obiskalo jih je namreč podjetje Makom, kateri so pripeljali mlade nadobudneže, da se pridružijo izkušenim osam na treningu.
Preberi več
26. 8. 2019

Osice z odličnim rezultatom iz Tatabanye

Kadeti in starejši dečki A rokometnega kluba Gorenje Velenje so se minuli vikend udeležili mednarodnega turnirja Kanyo memorial v Tatabanyi. Kadeti so dosegli odlično prvo mesto na turnirju, starejši dečki A pa dodali tretje mesto k zelo lepemu uspehu velenjskega kluba.
Preberi več
25. 8. 2019

Na turnirju v Csurgu osvojili 2. mesto

Rokometaši Gorenja iz Velenja so v petek in soboto gostovali na mednarodnem turnirju na Madžarskem. Tam so poleg Velenjčanov sodelovale še ekipe RK Slovenj Gradec 2011, avstrijski SC Ferlach ter domači Csurgói KK. V finalu so slovenski podprvaki izgubili po sedemmetrovkah proti ekipi Csurgói KK z 28:27.
Preberi več
24. 8. 2019

Vstopnice za superpokal

Karte za superpokal si lahko predčasno zagotovite tudi v Velenjskem klubu. Znižana cena za imetnike sezonske vstopnice je 8 €, redna cena pa 10 €.
Preberi več
22. 8. 2019

Osa Pika išče nove člane kluba

Osa Pika išče nove člane RK Gorenje Velenje, ki bi želeli aktivno sodelovati pri aktivnostih kluba. Vse polnoletne osebe, ki bi jih to zanimalo, ali želijo dodatne informacije, vabi, da se klubu javijo preko obrazca na spodnji povezavi.
Preberi več
21. 8. 2019

Visoka zmaga na zadnji domači pripravljalni tekmi

V sredo zvečer je velenjska Rdeča dvorana gostila zadnjo pripravljalno tekmo pred začetkom nove sezone. Velenjčani so se pomerili z ekipo HSG Graz, katero so premagali že v nedeljo na turnirju v Avstriji. Tokrat so bile ose še bolj suverene in premagale ekipo iz Graza s 37:23.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se