Show menu

Novice - 2019

27. 9. 2019

V Ribnico po novi dve točki

V soboto čaka rokometaše Gorenja Velenja novo zahtevno gostovanje. Varovanci Zorana Jovičića tokrat gostujejo pri rokometaših Rika Ribnice.
Preberi več
22. 9. 2019

OSICE: Za mladimi velenjskimi rokometaši uspešen tekmovalni vikend

V soboto in nedeljo so tekme odigrale tudi naše mlajše selekcije. V soboto sta se v gosteh z ekipo RK Jeruzalem Ormož pomerili ekipi starejših dečkov A in B. Mladinci so v nedeljo gostovali v Slovenj Gradcu. Vse ekipe so domov prinesle zanesljivo zmago.
Preberi več
21. 9. 2019

Mariborčani boljši na domačem terenu

Velenjčani so v tretjem krogu domače lige NLB gostovali pri ekipi Maribor Branika. Zmage so se veselili domačini z rezultatom 25:22.
Preberi več
19. 9. 2019

V soboto na zahtevno gostovanje v Maribor

Rokometaši Gorenja Velenja to soboto odhajajo na težko gostovanje. Na tekmi 3. kroga Lige NLB se bodo ob 18.00 v mariborski dvorani Tabor pomerili z ekipo Maribor Branika.
Preberi več
15. 9. 2019

Na dražbi jubilejnih dresov zbrali 1351,00 €

Rokometaši Gorenja iz Velenja so novo sezono otvorili na superpokalni tekmi, kjer so se predstavili s prav posebnimi dresi. Posvečeni so bili namreč njihovi navijaški skupini Šaleški Graščaki, ki v tem letu praznuje 25 let obstoja. Dresi so bili do petka, 13.9., na voljo na dražbi preko spleta, na njej pa so zbrali 1351,00 €. Ves izkupiček bo podarjen navijaški skupini, kot zahvala za podporo v vseh 25. letih.
Preberi več
15. 9. 2019

VIDEO: Najlepše akcije sobotne zmage proti Krki

Čvrsta obramba in domiseln napad velenjskih os sta botrovala sobotni zmagi s +7. Oglejte si nekaj najlepših akcij in obramb s prve domače tekme v Ligi NLB proti Krki.
Preberi več
14. 9. 2019

Ose na prvi domači tekmi boljše od Krkašev

Varovanci velenjskega trenerja Zorana Jovičića so v soboto odigrali drugo tekmo državnega prvenstva in z odlično igro v drugem polčasu s +7 premagali rokometaše Krke.
Preberi več
12. 9. 2019

Prva domača tekma in priložnost za prvi dve točki

Rokometaše Gorenja Velenja v soboto čaka nov obračun v domači Ligi NLB. Velenjčani so v prvem krogu morali priznati premoč rokometašem iz Škofje Loke, sedaj pa jih na prvi domači tekmi čaka nov težak preizkus. Pomerili se bodo z ekipo MRK Krka, ki je lansko sezono osvojila Superpokalni naslov.
Preberi več
8. 9. 2019

Dve točki ostali v Škofji Loki

V soboto so velenjski rokometaši odigrali prvo tekmo Lige NLB v novi sezoni. Na domačem terenu je bila s 27:25 boljša ekipa Urbanscape Loka.
Preberi več
5. 9. 2019

V soboto se za ose začenja državno prvenstvo

Pred velenjskimi rokometaši je prva tekma Lige NLB v sezoni 2019/20. Varovanci Zorana Jovičića se v soboto odpravljajo na težko gostovanje k ekipi Urbanscape Loke.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se