Show menu

Novice - 2019

30. 10. 2019

Mlade osice dobile priložnost za druženje z velikimi rokometnimi imeni

Zavarovalnica Generali je za mlade osice iz Rokometnega kluba Gorenje Velenje pripravila nepozabno presenečenje. Na rokometnem spektaklu, ki sta ga ob slovesu športne kariere pripravila Luka Žvižej ter Uroš Zorman, Rokometni simfoniji, so v dvorani Zlatorog ponudili priložnost najmlajšim nadobudnežem iz velenjskega kluba za druženje z največjimi imeni svetovnega rokometa.
Preberi več
24. 10. 2019

OSICE: Minuli vikend v znamenju derbijev proti Celjanom

V soboto so se v domači Rdeči dvorani starejši dečki A in B ter kadeti pomerili z vrstniki iz Celja. Pred tem so tekme v sredo odigrali tudi mlajši dečki proti ekipi Slovenj Gradca 2011. Mladinci so bili v nedeljo zopet suvereni, tokrat so bili boljši v gosteh od Trima iz Trebnjega.
Preberi več
21. 10. 2019

Nedeljsko druženje v kavarni Hotela Paka

Minula nedelja je bila v kavarni hotela Paka v Velenju precej rokometno obarvana. Pa ne zaradi kakšne tekme, temveč zaradi prijetnega druženja na kostanjevem pikniku, ki so ga v sodelovanju z Gorenje gostinstvo pripravili člani RK Gorenje Velenje. Na terasi Hotela Paka so organizatorji pekli slasten kostanj, da pa je bilo presenečenje za goste še večje, so za strežbo skrbeli kar domači rokometaši.
Preberi več
19. 10. 2019

Pred domačimi navijači do zmage s +15

Rokometaši Gorenja Velenja so v soboto odigrali tekmo 7. kroga domače Lige NLB. V velenjski Rdeči dvorani so prepričljivo, s 37:22, premagali Ormožane.
Preberi več
17. 10. 2019

Pred reprezentačnim odmorom v Rdečo dvorano prihajajo Ormožani

V nedeljo so rokometaši Gorenja Velenja odigrali povratno tekmo 2. kroga kvalifikacij Pokala EHF in se z zmago zanesljivo uvrstili v 3. krog kvalifikacij. Sedaj je pred velenjskimi osami že nov preizkus. Na parket Rdeče dvorane v goste to soboto prihajajo Ormožani.
Preberi več
15. 10. 2019

OSICE: Rezultati minulih tekem velenjskih osic

V soboto so se v domači Rdeči dvorani mlajši dečki A in B pomerili z ekipo DRŠ Sebastjana Soviča. MDB so odlično odigrali v drugem polčasu a na koncu je osicam zmanjkalo malo moči. MDA so znova prikazali odlično igro in zmaga je ostala doma. Kadeti in mladinci s prepričljivima zmagama.
Preberi več
15. 10. 2019

Velenjčani v tretjem krogu kvalifikacij Pokala EHF proti Metalurgu

Danes so na sedežu Evropske rokometne zveze na Dunaju opravili žreb 3. kroga kvalifikacijskih tekem Pokala EHF, kar je zadnja stopnička pred skupinskih delom tega tekmovanja. Rokometaši Gorenja so bili v drugem krogu kvalifikacij zanesljivo boljši od srbske Metaloplastike, v tretjem krogu pa jih čaka ekipa iz Skopja, RK Metalurg.
Preberi več
13. 10. 2019

Velenjski rokometaši zanesljivo do 3. kroga kvalifikacij Pokala EHF

Rokometaši Gorenja Velenja so v nedeljo odigrali povratno tekmo 2. kroga kvalifikacij Pokala EHF proti srbski Metaloplastiki. Tudi na domačem terenu so bili boljši tekmec in slavili z 32:29, skupno pa s kar 64:53. Kdo jim bo stal nasproti v 3. krogu kvalifikacij, pa bo znano že v torek.
Preberi več
11. 10. 2019

Ose v nedeljo za potrditev napredovanja v tretji krog Pokala EHF

Rokometaši Gorenja iz Velenja v nedeljo v Rdečo dvorani pričakujejo ekipo Metaloplastike, s katero so se na prvi tekmi drugega kroga Pokala EHF pomerili minulo nedeljo. Na povratnem obračunu bodo branili lepo prednost s prve tekme, kjer so ekipo iz Srbije premagali z 32:24.
Preberi več
10. 10. 2019

Velenjski klub skupaj z Gorenjem ambasador dobrega v mesecu oktobru

Rokometni klub Gorenje Velenje in podjetje Gorenje bosta v oktobru združila moči za dober namen. Skupaj bodo podprli prvo rokometno ekipo športnikov invalidov in jim pomagali pri nakupu novega športnega invalidskega vozička.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se