Show menu

Novice - 2019

15. 11. 2019

Zadnja stopnička pred skupinskim delom Pokala EHF

V velenjski Rdeči dvorani se v soboto obeta nova evropska tekma Pokala EHF. Tokrat se bodo rokometaši Gorenja v zadnjem kvalifikacijskem krogu pomerili z ekipo iz Skopja, RK Metalurgu. Prva tekma čaka ose na domačem terenu, kjer si bodo poskušale nabrati čim višjo prednost pred povratnim srečanjem in s tem zagotoviti napredovanje v skupinski del tekmovanja.
Preberi več
13. 11. 2019

Ose s prepričljivo zmago iz Izole

Velenjski rokometaši so v sredo odigrali tekmo 10. kroga domače Lige NLB. V gosteh so se pomerili z ekipo iz Izole in domov odnesli prepričljivo zmago. Rezultat je bil 27:37.
Preberi več
13. 11. 2019

Osice s polnim izkupičkom

Osice ponovno niso razočarale, saj so vse selekcije osvojile zmago proti svojim vrstnikom.
Preberi več
11. 11. 2019

Sreda prinaša tekmo v Izoli

Pred rokometaši Gorenja Velenje je v sredo nov obračun v domačem prvenstvu. V 10. krogu Lige NLB se bodo pomerili z ekipo iz Izole.
Preberi več
11. 11. 2019

Postava meseca: OKTOBER

Tudi v letošnji sezoni delimo z vami najboljšo postavo preteklega meseca po izboru naših trenerjev. Vsak mesec bodo trenerji vseh selekcij Rokometnega kluba Gorenje Velenje izbrali posameznike, ki so s svojo predstavo izstopali v preteklem mesecu. Začenjamo z najboljšo sedmerko meseca oktobra.
Preberi več
7. 11. 2019

Pomembna zmaga ostala doma

Velenjski rokometaši so v četrtek odigrali tekmo 9. kroga domače Lige NLB. V domači Rdeči dvorani so bili boljši od trenutno tretjeuvrščeno ekipo Trima iz Trebnjega z rezultatom 31:30.
Preberi več
5. 11. 2019

Na vroče gostovanje v Rdečo dvorano prihaja Trimo Trebnje

Rokometaše velenjskega Gorenja v četrtek čaka nova zahtevna tekma domače Lige NLB. Po sobotni zmagi nad Slovenj Gradcem sedaj v Rdečo dvorano prihajajo trenutno tretjeuvrščeni Trebanjci.
Preberi več
3. 11. 2019

Na koroško-štajerskem derbiju boljši Velenjčani

V soboto smo lahko po treh letih ponovno spremljali tradicionalni koroško-šaleški derbi. V 8. krogu domače Lige NLB so ose na gostovanju pričakale nabito polne tribune slovenjgraške dvorane. Spremljali smo lahko derbi v pravem pomenu besede na katerem so se zmage z 28:23 veselili gostje iz Velenja.
Preberi več
31. 10. 2019

Po reprezentančnem odmoru čas za gostovanje v Slovenj Gradcu

Rokometaše Gorenja Velenja v soboto čaka nova tekma domače Lige NLB. Po tekmi z Ormožem, na kateri so Velenjski rokometaši pred reprezentančnim premorom visoko slavili v domači Rdeči dvorani, se sedaj odpravljajo k nasprotnikom iz Slovenj Gradca, ki so se v letošnji sezoni vrnili v prvo ligo.
Preberi več
30. 10. 2019

Uspešen zaključek lepe rokometne zgodbe gibanja #simplyfans ter RK Gorenje Velenje

Podjetje Gorenje je pred tremi sezonami svoje rokometno sponzorstvo lansiralo pod projektom #simplyfans. V okviru sponzorstva enega najbolj priljubljenih športov v Evropi so se pri podjetju odločili, da je letošnja rdeča nit njihovih aktivacij miselnost »podariti, deliti, razveseliti«, ki se skriva za pojmom #simplygive (»preprosto daj«). Vsak mesec aktivacijo podpira mesečni ambasador, v mesecu oktobru pa je gibanje #simplyfans moči združilo z velenjskim rokometnim klubom.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se