Show menu

Novice - 2019

20. 4. 2019

Velenjčani do zanesljive zmage v Ribnici

Rokometaši Gorenja Velenja so v soboto gostovali pri tretjeuvrščeni Ribnici. Ob glasni podpori gostujočih navijačev, Šaleških graščakov, so velenjski rokometaši slavili z 28:22.
Preberi več
18. 4. 2019

V 4. krogu končnice Velenjčani gostujejo v Ribnici

Po reprezentančnem premoru je čas za nadaljevanje končnice v slovenskem rokometnem prvenstvu. Varovanci Zorana Jovičića tokrat gostujejo pri rokometaših Rika Ribnice.
Preberi več
17. 4. 2019

Vas je več? Nas je več!

Zanimiv izziv je pred nami. Namreč kapetana RK Gorenje Velenje in RK Celje Pivovarna Laško sta izzvala drug drugega kdo bo na šaleško-savinjskem derbiju bolj napolnil dvorano.
Preberi več
15. 4. 2019

Rokometaši Gorenja Velenja ekipa leta v Mestni občini Velenje

V ponedeljek je v Velenju potekala tradicionalna podelitev priznanj najboljšim športnikom preteklega leta. Na podelitvi je Rokometni klub Gorenje Velenje prejel kar štiri priznanja.
Preberi več
13. 4. 2019

OSICE: Kadeti slavili v Dobovi, mlajši dečki A in B do zmag v domači dvorani

Kadeti so v petek gostovali v Dobov, selekciji mlajših dečkov A in B pa sta svoji tekmi polfinalnih skupin odigrali v soboto odigrali v domači dvorani. Vse tri selekcije so se veselile zmage.
Preberi več
12. 4. 2019

Pet velenjskih os na reprezentančnih akcijah

Drugi teden aprila je rezerviran za reprezentančne akcije državnih izbranih vrst. Tokrat se je reprezentančnih priprav udeležilo pet velenjskih igralcev.
Preberi več
11. 4. 2019

Postava meseca marca

Predstavljamo postavo meseca marca.
Preberi več
10. 4. 2019

OSICE: Kadeti in mladinci slavili v Rdeči dvorani

Kadeti in mladinci velenjskega kluba so v začetku tedna odigrali dve domači prvenstveni tekmi in oboji slavili. Kadeti so bili boljši od Slovenjgradčanov (26:25), mladinska selekcija pa je premagala ekipo Ormoža (29:25).
Preberi več
8. 4. 2019

VIDEO: Rokometaši Velenja do nove zmage v končnici

Velenjski rokometaši so z zmago z 28:21 nad ekipo Kopra 2013 dosegli 3. zmago v končnici za prvaka. V posnetku si oglejte nekaj akcij z nedeljske prvenstvene tekme v Rdeči dvorani.
Preberi več
7. 4. 2019

Velenjske ose nadaljujejo zmagovalni niz

Rokometaši iz Velenja so v nedeljo odigrali tekmo 3. kroga končnice za prvaka. Ob izjemni podpori domačih navijačev so z 28:21 premagali Koprčane in sedaj s točko naskoka pred tretjeuvrščenimi Ribničani zasedajo 2. mesto prvenstvene lestvice.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se