Show menu

Novice - 2019

18. 5. 2019

Mlajši dečki A državni prvaki

V soboto je v dvorani Šolskega centra Velenje potekal finalni turnir najboljših štirih ekip selekcije mlajši dečki A. Prvega mesta in naslova državnih prvakov so se veselili domači rokometaši.
Preberi več
17. 5. 2019

Visoka zmaga velenjskih os v domači dvorani

Rokometaši Gorenja Velenja so odigrali tekmo 7. kroga končnice za prvaka. V domači dvorani so z 32:22 premagali rokometaše Urbanscape Loke.
Preberi več
16. 5. 2019

Sprejem za pokalne zmagovalce

V četrtek je Mestna občina Velenja v Vili Bianca pripravila sprejem za rokometaše Gorenja Velenja, aktualne pokalne prvake.
Preberi več
15. 5. 2019

Pred rokometaši Gorenja Velenja predzadnja domača tekma

Velenjčani po osvojeni pokalni lovoriki minuli vikend ta petek nadaljujejo s tekmami državnega prvenstva. V domači Rdeči dvorani ob 19.00 gostijo rokometaše Urbanscape Loke.
Preberi več
15. 5. 2019

Velenje gosti zaključni turnir za mlajše dečke A

Prihajajoča sobota je v dvorani velenjskega Šolskega centra rezervirana za finalni turnir najboljših štirih ekip selekcije mlajših dečkov A. Poleg Velenjčanov so si vozovnico za F4 priigrali tudi rokometaši Celja Pivovarne Laško, Urbanscape Loke in Škofljice.
Preberi več
14. 5. 2019

OSICE: Na vseh F4 letošnje sezone ekipe Gorenja Velenja

Po tem, ko so se na zaključne turnirje uvrstili kadeti, starejši dečki A ter mlajši dečki A in B, so si svojo vozovnico prislužili tudi starejši dečki B.
Preberi več
13. 5. 2019

OSICE: Kadeti po zmagi nad Slovenjgradčani do uvrstitve na F4

Ekipa kadetov je v nedeljo odigrala pomembno tekmo. Velenjčani so gostovali v Slovenj Gradcu, kjer so si z zmago s 25:23 priigrali vstopnico na zaključni turnir najboljše četverice.
Preberi več
12. 5. 2019

Velenjčani do naslova Pokalnih prvakov

Rokometaši Gorenja so v finalu Pokala Slovenije v nedeljo premagali rokmetaše novomeške Krke. Črno-rumeni so slavili s 24:20 in osvojili drugi naslov Pokalnih prvakov v zgodovini kluba.
Preberi več
11. 5. 2019

V polfinalu Velenjčani pretrd oreh za Celjane

Oslabljena ekipa Gorenja Velenja je v soboto odigrala polfinalno tekmo Pokala Slovenije. Velenjski rokometaši so z 29:27 premagali ekipo Celja Pivovarne Laško.
Preberi več
10. 5. 2019

Na tekmo za Duška Supića

Velenjski rokometaši bodo v petek 17. maja odigrali predzadnjo domačo tekmo letošnje sezone. Tekma s Škofjeločani bo dobrodelno obarvana, izkupiček celotne tekme bo klub podaril Velenjčanu Dušku Supiću.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se