Show menu

Novice - 2019

20. 7. 2019

Mazej in Kavčič z reprezentanco v Španiji

Slovenska mladinska izbrana vrsta se te dni mudi na svetovnem prvenstvu v Španiji. Aktualni evropski prvaki, ki so eden glavnih favoritov za uvrstitev med najboljše, so na prvih treh tekmah zabeležili tri zmage.
Preberi več
18. 7. 2019

Štab velenjske ekipe dopolnila nekdanja uspešna atletinja

Za telesno pripravo rokometašev prve ekipe velenjskega kluba bo v prihodnji sezoni skrbela Nina Djordjevič, nekdanja profesionalna športnica in trenutno uspešna kineziologinja.
Preberi več
16. 7. 2019

Pokal EHF Velenjčani tokrat začenjajo v 2. krogu

Rokometaši Gorenja Velenja bodo tudi letos nastopali v evropskem tekmovanju, Pokalu EHF. V lanski sezoni so varovanci Zorana Jovičića svojo pot začeli v 1. krogu, letos se tekmovanju pridružijo v 2. krogu.
Preberi več
15. 7. 2019

Selekcijo starejših dečkov B prevzema izkušena trenerka

Dokončna shema trenerjev mlajših selekcij RK Gorenje Velenje je znana. Selekcijo starejših dečkov B bo v novi sezoni vodila izkušena trenerka Snežana Rodić.
Preberi več
11. 7. 2019

Gorenje Velenje ponuja še eno priložnost Gregi Okleščnu

Ob novici o obsodbi mladega rokometaša Grege Okleščna, ki je konec prejšnjega tedna zaokrožila po slovenskih medijih, svojo uradno izjavo podaja tudi Rokometni klub Gorenje Velenje.
Preberi več
9. 7. 2019

Spremembe v trenerski shemi mlajših selekcij

Za mladimi velenjskimi rokometaši je uspešna sezona. Vse mlajše selekcije so v pretekli sezoni nastopile na finalnih turnirjih. Prihajajo pa že novi izzivi in z novo sezono tudi nekaj sprememb na položajih trenerjev mlajših selekcij.
Preberi več
21. 6. 2019

V klub se vrača Borut Plaskan, Marko Oštir z novo vlogo

Do sprememb v Velenjskem klubu prihaja tudi v mlajših selekcijah. Klubska legenda, Borut Plaskan, bo prevzel vodenje kadetske ekipe, Marko Oštir pa bo z novo sezono postal trener mladincev in koordinator mlajših selekcij.
Preberi več
17. 6. 2019

Nov pomočnik trenerja na velenjski klopi

Poleg nekaterih kadrovskih sprememb v velenjski prvi ekipi bo novo podobo dobil tudi strokovni štab. V prihodnji sezoni bo vlogo pomočnika trenerja članske vrste Gorenja Velenja prevzel Benjamin Zbičajnik.
Preberi več
12. 6. 2019

Pred poletnim premorom člane ponovno obiskala dietetičarka

Rokometaši Gorenja Velenja so v začetku tedna opravili testiranja, na podlagi katerih so izdelani osebni treningi, ki jih igralci izvajajo čez poletje. Obiskala jih je tudi dietetičarka Katja Simić, ki jim je z nasveti pomagala pri pripravi jedilnikov za čas opravljanja poletnih treningov.
Preberi več
10. 6. 2019

Ponosni sponzor Velenjčanov v novi sezoni tudi Derby

Velenjske rokometaše na njihovi poti odslej podpira tudi podjetje Rastoder, vsem bolj poznano po svoji blagovni znamki Derby.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se