Show menu

V Ribnico po novi dve točki

27. 9. 2019

V soboto čaka rokometaše Gorenja Velenja novo zahtevno gostovanje. Varovanci Zorana Jovičića tokrat gostujejo pri rokometaših Rika Ribnice.


Za Velenjčani so prve tri tekme domače Lige NLB. Po tem, ko so v prejšnjem krogu izgubili na gostovanju v Mariboru, se črno-rumeni sedaj podajajo na vroče gostovanje v Ribnico, kjer bodo naredili vse, da prinesejo novi dve točki nazaj v Velenje. 


Ribničani so na dosedanjih treh tekmah vknjižili vse tri zmage in se nahajajo na trenutno drugem mestu lestvice Lige NLB. V prvem krogu so premagali novince lige, Slovenj Gradec, nato na domačem terenu ekipo Maribor Branika, v prejšnjem krogu pa v derbiju še Trebanjce. S tem so poleg ekipe RK Celja Pivovarne Laško edina neporažena ekipa v Ligi NLB.


David Miklavčič, kapetan Gorenja Velenja:

»Čaka nas še ena težka tekma proti ekipi, ki se bori za sam vrh prve lige, tako da lahko pričakujemo neizprosno borbo. Vemo da je Ribnica izjemno močna ekipa in da bomo morali dati na tekmi svoj maksimum. Vsekakor gremo po dve točki, drugega nam ne preostane. Ta tekma je za nas zelo pomembna, zato bomo morali biti stoodstotno skoncentrirani in dati vse od sebe, da iz Ribnice odnesemo celo kožo.«


4. krog Lige NLB, 28. oktober, 19.00 (Ribnica):
RIKO RIBNICA : GORENJE VELENJE


Prijavi se na e-novice

Prijavi se