Show menu

Začetek prodaje sezonskih vstopnic RK Gorenje Velenje

22. 7. 2019

Pridobi svojo »Eary bird« sezonsko vstopnico za sezono 2019/2020

S sezono 2019/20 RK Gorenje Velenje nadaljuje po poti, ki jo je začrtalo pred sezono 2018/19. Članska ekipa je pred novo sezono z majhnimi spremembami doživela potrebno osvežitev. Novinci v osjem gnezdu tudi tokrat niso naključni, pač pa skrbno izbrani. Tudi v prihodnje bodo črno – rumene barve zastopali fantje, ki bodo na parketu izžarevali borbenost in bodo željni dokazovanja, nepopustljivi do zadnje sekunde in se srčno borili za Velenju ljubi klub, z več kot 60 – letno tradicijo in zvestimi navijači!

 

Osja trma in pripadnost klubu bodo na vsakodnevnem preizkusu. Konec avgusta Velenjčane čaka že prva tekma za lovoriko – spopad z večnimi tekmeci iz Celja v sosednjem Slovenj Gradcu. V Rdeči dvorani je nato v prvem delu državnega prvenstva pred črno-rumenimi 11 pomembnih preizkusov, saj se bodo rezultati prenesli tudi v drugi del, kjer sledi še pet domačih tekem.


Velenjski športni sladokusci tudi v novi sezoni ne boste prikrajšani za evropski rokometni utrip. Jeseni se bodo varovanci Zorana Jovičića skozi obvezne kvalifikacijske dvoboje podali v lov za mesto v skupinskem delu Pokala EHF. Ob vsaj eni tekmi pokalnega tekmovanja to pomeni, da si boste kupci sezonskih vstopnic v črno-rumene odtenke odeti Rdeči dvorani lahko ogledali najmanj 18 napetih dvobojev, ki jih bo v tej sezoni spremljalo tudi pestro dogajanje pred, med in po tekmi. Vse to po zares ugodnih cenah!
SEZONSKE VSTOPNICE 2019/20

Prijavi se na e-novice

Prijavi se