Show menu

Pred velenjskimi rokometaši zadnja tekma sezone

30. 5. 2019

Velenjčani se pripravljajo na zadnjo tekmo sezone. V petek gostujejo v celjskem Zlatorogu, kjer se bodo ob 20.15 pomerili z domačimi rokometaši.


Prva tri mesta prvenstvene lestvice so že oddana. Rokometaši Gorenja Velenja so v predzadnjem krogu doma gostili Ribnico. Ekipi sta se razšli pri neodločenem izidu (26:26), osvojena točka pa je bila dovolj, da so si Velenjčani krog pred koncem prvenstva zagotovili končno drugo mesto v državi. V petek se bodo črno-rumeni, aktualni pokalni prvaki, pomerili z letošnjimi zmagovalci domačega prvenstva. Celjani in Velenjčani so se nazadnje pomerili pred tremi tedni, v polfinalu Pokala Slovenije je ekipa Zorana Jovičića slavila z 29:27.


Tekma v Celju je na sporedu ob 20.15, prenos pa si bo mogoče ogledati tudi na programu TV SLO 2.


Zoran Jovičić, trener Gorenja Velenja:

»Po naporni sezoni je pred nami še zadnje dejanje. Odhajamo v Zlatorog, tekme s Celjem so vedno veljale za derbije. Mi bomo še zadnjič, tako kot na vseh tekmah letošnje sezone, dali vse od sebe in poskušali prikazati dobro igro. Ponosen sem na svoje fante in vse, kar smo dosegli v letošnji sezoni. Tekma v Celju za nas predstavlja konec uspešne zgodbe, ki smo jo začeli pisati pred desetimi meseci.«


10. krog končnice za prvaka (Liga NLB), 31. maj, 20.15 (Celje):

CELJE PIVOVARNA LAŠKO : GORENJE VELENJE

Prijavi se na e-novice

Prijavi se