Show menu

Novice - 2018

13. 9. 2018

Rokometaši Jeruzalem Ormoža po napeti končnici do dveh točk

Velenjski rokometaši so v sredo odigrali prvo tekmo domače Lige NLB. V domači dvorani je bila ob glasni podpori domačih navijačev na koncu z 22:20 boljša ekipa Jeruzalem Ormoža.
Preberi več
11. 9. 2018

Ormožani prvi nasprotnik Velenjčanov v Ligi NLB

Po dveh letih igranja zgolj v končnici domače Lige NLB, se bodo rokometaši iz Velenja letos za državni naslov borili vse od prvega kroga. Prvi preizkus na domači sceni Velenjčane čaka to sredo, ko se odpravljajo na težko gostovanje v Ormož.
Preberi več
8. 9. 2018

Ob izjemni podpori domačih navijačev do napredovanja v drugi krog kvalifikacij Pokala EHF

Velenjski rokometaši so v soboto na povratni kvalifikacijski tekmi prvega kroga pokala EHF na domačem terenu z 28:22 premagali švedski Alingsas. Razlika šestih zadetkov Velenjčane pelje v drugi krog kvalifikacijskega dela tekmovanja, v katerem se bodo v oktobru pomerili s poljsko zasedbo Gwardia Opole.
Preberi več
8. 9. 2018

Nagradna igra "#simplyfans by Gorenje"

V Rokometnem klubu Gorenje Velenje smo v sezoni 2018/2019, v sodelovanju z družbo Gorenje, za svoje navijače pripravili zanimivo nagradno igro.
Preberi več
7. 9. 2018

Novinarska konferenca ob začetku sezone

V petek je v prostorih Gorenja potekala novinarska konferenca Rokometnega kluba Gorenje Velenje ob začetku nove sezone. Na njej so svoja pričakovanja ter poglede na osveženo in pomlajeno velenjsko ekipo predstavili glavni trener Zoran Jovičić, kapetan David Miklavčič in športni direktor Janez Gams.
Preberi več
7. 9. 2018

Ose to soboto lovijo napredovanje v drugi krog Pokala EHF

Rokometaši Gorenja Velenja v soboto pričenjajo sezono tekem v domači Rdeči dvorani. Na povratnem obračunu prvega kroga Pokala EHF se bodo pomerili s švedsko ekipo HK Alingsas, ki je na domačem terenu preteklo nedeljo ose premagala s 26:23.
Preberi več
3. 9. 2018

Otvoritev nove sezone v Rdeči dvorani

Rokometni klub Gorenje Velenje v sodelovanju z ženskim rokometnim klubom Velenje vabi na rokometni praznik!
Preberi več
2. 9. 2018

Švedi na prvi tekmi boljši, v soboto povratni obračun v velenjski Rdeči dvorani

Velenjski rokometaši so v nedeljo na Švedskem odigrali tekmo prvega kroga kvalifikacij Pokala EHF. Skandinavska ekipa Alingsas HK je bila boljša s 26:23. Velenjčane v soboto na domačih tleh čaka povratna tekma na kateri bodo lovili zmago in napredovanje v drugi krog tekmovanja.
Preberi več
31. 8. 2018

Velenjčani novo sezono začenjajo s tekmo Pokala EHF

Za rokometaši Gorenja je dober mesec priprav, sedaj pa jih čaka prvi pravi preizkus. Po dvanajstih odigranih pripravljalnih tekmah in petih tednih napornih treningov bodo varovanci Zorana Jovičića novo sezono otvorili z evropsko tekmo. Na prvi tekmi kvalifikacij prvega kroga Pokala EHF se bodo to soboto v gosteh pomerili s švedsko ekipo Alingsas. Teden dni kasneje, v soboto 8. septembra, pa jih povratni obračun čaka v domači Rdeči dvorani.
Preberi več
30. 8. 2018

Rokometni klub Gorenje Velenje dobil novega predsednika

Včeraj je v prostorih generalnega sponzorja Rokometnega kluba Gorenje Velenje potekala redna letna skupščina kluba. Novi predsednik kluba je postal član uprave Gorenja Tomaž Korošec. Dosedanji predsednik Milan Meža bo naprej deloval v vlogi podpredsednika kluba.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se