Show menu

Novice - 2018

26. 9. 2018

V lovu na novi dve točki proti ekipi Kopra

Rokometaši Gorenja Velenja bodo v petek odigrali tekmo 4. kroga Lige NLB v domači dvorani. Velenjčani bodo morali za novi dve točki domačega prvenstva premagati ekipo Kopra.
Preberi več
24. 9. 2018

OSICE: Vikend minil v znamenju celjsko – velenjskih derbijev

Minuli vikend so drugi krog tekem v državnem prvenstvu odigrali starejši dečki A in B ter kadeti, prvič pa so na igrišče stopili tudi mladinski, lanskoletni podprvaki mladinske lige. Vse ekipe so se pomerile z rivali iz Celja, ki so bili na vseh tekmah le za las boljši od mladih velenjskih ekip.
Preberi več
23. 9. 2018

Velenjčani z oslabljeno ekipo do novih dveh točk

Velenjske ose so v soboto odigrale tretjo tekmo v domačem prvenstvu. Na gostovanju v Dobovi so Velenjčani zmagali z 30:28 in osvojili novi dve točki v Ligi NLB.
Preberi več
20. 9. 2018

Velenjčani to soboto gostujejo v Dobovi

Pred velenjskimi rokometaši je nova tekma domačega prvenstva. To soboto se bodo v 3. krogu slovenske Lige NLB v gosteh pomerili z Dobovčani.
Preberi več
20. 9. 2018

VIDEO: Zmaga proti Superpokalnim prvakom s +8

Velenjčani se bodo na 3. tekmi Lige NLB to soboto v gosteh pomerili z Dobovo. Medtem ko fantje pridno trenirajo pa si vi lahko ogledate nekaj najlepših akcij nedeljske zmage s +8 proti aktualnim Superpokalnim prvakom, rokometašem Krke.
Preberi več
19. 9. 2018

V Rokometnem klubu Gorenje Velenje spoštujemo zgodovino in tradicijo

Predanost, požrtvovalnost in delavnost so vrednote na katerih RK Gorenje Velenje temelji že ves čas svojega obstoja. To so tudi vrednote, ki kažejo pot v prihodnost. Zato smo se ob bližajoči se 60-letnici kluba odločili, da se poklonimo bivšim igralcem in delavcem kluba, ki so v naši zgodovini pustili največji, ZLATI pečat!
Preberi več
17. 9. 2018

OSICE: Za mladimi velenjskimi rokometaši prvi tekmovalni vikend

V soboto so prve tekme nove sezone odigrale tudi naše mlajše selekcije. Na parketu Rdeče dvorane so se mlajši ter starejši dečki B ter kadeti pomerili s sovrstniki iz sosednjega Slovenj Gradca.
Preberi več
16. 9. 2018

Ose doma do prvih dveh točk v domačem prvenstvu

Varovanci velenjskega trenerja Zorana Jovičića so v nedeljo odigrali drugo tekmo državnega prvenstva in z odlično igro v drugem polčasu s +8 premagali aktualne Superpokalne prvake, rokometaše Krke.
Preberi več
15. 9. 2018

Sobotno dopoldne na Titovem trgu

V soboto je v centru Velenja, na Titovem trgu, potekala prireditev Velenje se predstavi. Že tradicionalno v mesecu septembru velenjska občina organizira dogodek, na katerem se predstavijo športna društva, kulturne ustanove in izobraževalne institucije.
Preberi več
14. 9. 2018

V goste prihaja ekipa Krke

Rokometaše Gorenja Velenja v nedeljo čaka nov obračun v domači Ligi NLB. Velenjčani so po napeti končnici tekme prvega kroga premoč morali priznati rokometašem Jeruzalem Ormoža, sedaj pa jih na domačem terenu čaka nov težek preizkus. V Rdečo dvorano prihaja ekipa aktualnih Superpokalni prvakov, ekipa Krke.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se