Show menu

Novice - 2018

4. 10. 2018

Pet os ob koncu meseca na delu s kadetsko reprezentanco

Slovenska kadetska reprezentanca se bo ob koncu meseca udeležila turnirja v Avstriji, na katerem se bo pomerila z Avstrijci in Poljaki. Na listi mladih rokometašev, ki se bodo udeležili reprezentančne akcije, je tudi peterica velenjskih os.
Preberi več
3. 10. 2018

Celjani v drugem polčasu do zmage na derbiju

V sredo sta se v 5. krogu Lige NLB v celjskem Zlatorogu srečali ekipi Celja Pivovarne Laško in Gorenja Velenja. Slednji so kljub dobri igri v prvem delu na koncu premoč morali priznati domačim rokometašem, ki so zmagali s 27:21.
Preberi več
2. 10. 2018

VIDEO: Presenečenje na fotografiranju (Nikola Karabatić)

Podjetje Gorenje je za mlade rokometaše našega kluba pripravilo nepozabno presenečenje. V nedeljo so fantje na igrišču domače dvorane posneli odlične kadre za #simplyfans, nato pa jih je na fotografiranju presenetil eden najboljših rokometašev sveta ter ponosen ambasador #simplyfans, Nikola Karabatić.
Preberi več
2. 10. 2018

Na gostovanje v celjski Zlatorog

Velenjčani so v petek zabeležili tretjo zmago v Ligi NLB in v svoj nabor točk državnega prvenstva z zmago nad ekipo Kopra dodali novi dve. Nov preizkus jih čaka že v sredo, ko se varovanci Zorana Jovičića odpravljajo na gostovanje v Celje.
Preberi več
1. 10. 2018

Športni velikan Nikola Karabatić osupnil mlade rokometaše

Podjetje Gorenje je za mlade rokometaše iz Rokometnega kluba Gorenje Velenje pripravilo nepozabno presenečenje. Njihov trening, ki je potekal na zadnjo nedeljo v septembru, so popestrili z obiskom enega najboljših svetovno znanih rokometašev in ponosnega ambasadorja #simplyfans Nikole Karabatića.
Preberi več
1. 10. 2018

OSICE: Kadeti in mladinci slavili v domači dvorani

V nedeljo so kadeti in mladinci zabeležili dve zmagi v domači dvorani. Kadeti so premagali mariborske rokometaše, ekipa Herz Šmartna pa je morala šremoč priznati velenjskim mladincem.
Preberi več
29. 9. 2018

VIDEO: Izjemen zadetek Matanovića

Na vsaki tekmi se najde nekaj najlepših akcij. Tale z včerajšnje, proti Kopru, pa je zagotovo nekaj posebnega. Prava mojstrovina, bi lahko rekli. Obramba Taletovića, hiter prenos žoge na drugo stran in nato izjemen zadetek Matanovića.
Preberi več
28. 9. 2018

Velenjske ose po napeti končnici do novih dveh točk

Rokometaši Gorenja Velenja so v petek odigrali 4. tekmo domačega prvenstva. Nasprotnik je bila primorska ekipa RD Koper 2013, ki je morala domačinom na koncu priznati premoč. Velenjčani so po napeti končnici zmagali s 23:22.
Preberi več
28. 9. 2018

OSICE: Starejši dečki A in B do dveh zmag proti Mariborčanom

Selekciji starejših dečkov A in starejših dečkov so v četrtek v dvorani Šolskega centra Velenja odigrali svoji tretji tekmi državnega prvenstva. Obe selekciji mladih velenjskih rokometašev sta zabeležili novo zmago.
Preberi več
27. 9. 2018

VIDEO: Z zbiranjem sličic do lepih nagrad

V Rokometnem klubu Gorenje Velenje bomo letošnjo sezono popestrili z možnostjo zbiranja sličic rokometašev članske ekipe.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se