Show menu

Novice - 2018

16. 10. 2018

V zadnjem krogu kvalifikacij proti Špancem

V torek se je na sedežu Evropske rokometne zveze odvijal žreb 3. kroga kvalifikacij Pokala EHF. Velenjčani se bodo v zadnjem krogu kvalifikacij pomerili s špansko ekipo Fraikin BM Granollers.
Preberi več
15. 10. 2018

OSICE: Dve zmagi in remi mlajših selekcij

Minuli vikend sta svoji prvi dve tekmi državnega prvenstva odigrali selekciji mlajših dečkov A in B. Slednji so si s sovrstniki iz Celja razdelili točke medtem ko so fantje selekcije mlajših dečkov A celjske rokometaše ugnali za en zadetek. Zmago proti ekipi Pomurja so zabeležili tudi starejši dečki A.
Preberi več
14. 10. 2018

Velenjski rokometaši v 3. krogu kvalifikacij Pokala EHF

Rokometaši Gorenja Velenja so v nedeljo odigrali povratno tekmo 2. kroga kvalifikacij Pokala EHF. Na Poljskem so se pomerili z domačo ekipo Gwarida Opole. Kljub porazu s 23:21 Velenjčani zaradi boljše skupne razlike v zadetkih (47:45) napredujejo v 3. krog kvalifikacij Pokala EHF. Kdo jim bo takrat stal nasproti, pa bo znano že ta torek.
Preberi več
13. 10. 2018

VIDEO: Najlepše akcije četrtkove zmage nad Mariborčani

Čvrsta obramba in domiseln napad velenjskih os sta botrovala četrtkovi zmagi s +6. Oglejte si nekaj najlepših akcij in obramb s tekme proti Maribor Braniku, na kateri so priložnost za igro dobili prav vsi igralci članskega moštva.
Preberi več
12. 10. 2018

Povratna tekma na Poljskem nov velik izziv za mlado velenjsko ekipo

Velenjske rokometaše po zmagi v 6. krogu Lige NLB sedaj čaka povratna tekma 2. kroga kvalifikacij Pokala EHF. Na Poljskem se bodo v nedeljo pomerili z domačo ekipo Gwardia Opole, ki so jo pred tednom dni v velenjski Rdeči dvorani premagali s 26:22.
Preberi več
11. 10. 2018

Velenjčani doma še neporaženi

Rokometaši Gorenja Velenja so v četrtek odigrali tekmo 6. kroga Lige NLB. V domači Rdeči dvorani so s 32:26 ugnali rokometaše Maribor Branika.
Preberi več
9. 10. 2018

Pred povratno tekmo na Poljskem doma z Maribor Branikom

Rokometaši Gorenja Velenja so minuli vikend odigrali tekmo 2. kroga kvalifikacij Pokala EHF. S 26:22 so bili boljši od poljske ekipe Gwarida Opole, proti katerim se bodo na povratni tekmi pomerili to nedeljo. Pred odhodom na Poljsko pa jih čaka še težek obračun domačega prvenstva, v goste prihajajo rokometaši Maribor Branika.
Preberi več
8. 10. 2018

OSICE: Visoki zmagi starejših dečkov B in kadetov

V soboto sta novi tekmi v domačem prvenstvu odigrali ekipi starejših dečkov B ter kadetov. V domači Rdeči dvorani sta obe ekipi dosegli visoko zmago nad sovrstniki iz Rokometnega kluba Drava Ptuj.
Preberi več
7. 10. 2018

Na Poljsko s prednostjo štirih zadetkov

Velenjčani so na prvi tekmi 2. kroga kvalifikacij Pokala EHF v domači dvorani gostili poljsko ekipo Gwardia Opole. Rokometaši Gorenja Velenja so si z zmago s 26:22 priigrali 4 zadetke prednosti pred povratno tekmo na Poljskem, ki bo na sporedu prihodnjo nedeljo.
Preberi več
5. 10. 2018

V nedeljo prva tekma 2. kroga kvalifikacij Pokala EHF

Prvi vikend v oktobru velenjske ose čaka nov preizkus v evropskih tekmovanjih. Na tekmi 2. kroga kvalifikacij Pokala EHF se bodo Velenjčani doma pomerili s poljsko ekipo Gwardia Opole. Povratni obračun bo teden dni kasneje na Poljskem.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se