Show menu

Novice - 2018

2. 11. 2018

Velenjčani to nedeljo gostujejo v Škofji Loki

Rokometaše Gorenja Velenja v nedeljo čaka novo zahtevno gostovanje. Po tekmi v Ribnici, na kateri so Velenjski rokometaši pred reprezentančnim premorom remizirali z domačini, se sedaj odpravljajo v škofjeloško dvorano Poden.
Preberi več
31. 10. 2018

VIDEO: Prvi "Kdo bo koga?" izziv

Predstavljamo vam prvi video v nizu naših »Kdo bo koga?« mesečnih izzivov.
Preberi več
29. 10. 2018

V 1/16 Pokala Slovenije proti Škofjeločanom

V ponedeljek je v prostorih Rokometne zveze Slovenije potekal žreb parov 1/16 Pokala Slovenije. Velenjčani se bodo decembra pomerili z ekipo Urbanscape Loke.
Preberi več
28. 10. 2018

"Rokometno" obarvano popoldne v kavarni Hotela Paka

Hotel Paka je v sodelovanju z Rokometnim klubom Gorenje Velenje v nedeljo popoldan v kavarni hotela organiziral kostanjev piknik.
Preberi več
27. 10. 2018

OSICE: Starejši dečki A in B ter kadeti skupaj na gostovanju

V petek so se tri ekipe naših mlajših selekcij odpravile na gostovanje. Ekipi starejših dečkov B in kadetov sta se pomerili z Ormožani, starejši dečki A pa z ekipo Velike Nedelje.
Preberi več
26. 10. 2018

Janez Gams novi direktor RK Gorenje Velenje

V sredo je upravni odbor za novega direktorja kluba imenoval Janeza Gamsa, dosedanji direktor Rok Bizjak pa je postal eden od dveh podpredsednikov upravnega odbora Rokometnega kluba Gorenje Velenje.
Preberi več
24. 10. 2018

Deset velenjskih os v izbranih vrstah

Zadnji oktobrski teden je namenjen akcijam reprezentančnih selekcij. Velenjski klub bo v svojih selekcijah predstavljalo deset rokometašev Gorenja Velenja.
Preberi več
24. 10. 2018

OSICE: Mladinci dosegli pomembno zmago, slavili tudi starejši dečki A in B

V četrtek so niz zmag z odlično predstavo začeli starejši dečki A, ki so zabeležili visoko zmago proti sovrstnikom Arcont Radgone. Mladinci so na težkem gostovanju premagali trenutno vodilne Škofjeločane, niz treh tekem pa so z visoko zmago zaključili starejši dečki B.
Preberi več
20. 10. 2018

Delitev točk v Ribnici

Velenjski rokometaši so v soboto odigrali tekmo 7. kroga Lige NLB. Po izjemno napeti končnici sta si ekipi razdelili točke. Tekma v Ribnici se je končala z neodločenim rezultatom 30:30.
Preberi več
19. 10. 2018

Pred reprezentančnim premorom proti vodilni Ribnici

Rokometaše Gorenja Velenja čaka pred začetkom reprezentančnega tedna nov zahteven preizkus. V soboto gostujejo pri trenutno vodilni ekipi domačega prvenstva, ekipi Rika Ribnice.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se