Show menu

Novice - 2018

14. 11. 2018

Velenjski rokometaši do prepričljive zmage v Dolu pri Hrastniku

Rokometaši Gorenja Velenja so v sredo gostovali pri ekipi Dol TKI Hrastnik. Kljub dobremu odporu domače ekipe v prvem delu srečanja, so gostje na koncu suvereno zmagali s 33:25.
Preberi več
14. 11. 2018

Postava meseca oktobra

Vsak mesec bodo trenerji vseh selekcij Rokometnega kluba Gorenje Velenje izbrali posameznike, ki so s svojo predstavo izstopali v preteklem mesecu.
Preberi več
13. 11. 2018

OSICE: Mlajši dečki A in B doma slavili proti sovrstnikom iz Slovenj Gradca

Selekciji mlajših dečkov A in B sta ta torek odigrali svoji drugi tekmi državnega prvenstva. Obe ekipi sta prepričljivo premagali Slovenjgradčane.
Preberi več
13. 11. 2018

Pred odhodom v Španijo še tekma domačega prvenstva

Velenjčani se po sobotni tekmi v domači dvorani odpravljajo na novo gostovanje. Pred odhodom v Španijo, kjer bodo v nedeljo odigrali prvo tekmo 3. kroga kvalifikacij Pokala EHF, jih V Dolu pri Hrastniku čaka tekma 10. kroga Lige NLB proti domači ekipi Dol TKI Hrastnik
Preberi več
12. 11. 2018

OSICE: Prvi tekmi za mlajšimi dečki C, na delu tudi kadeti in mladinci

Minuli vikend je prvič na tekmovalni parket stopila najmlajša selekcija, selekcija mlajših dečkov C. Ti so odigrali dve tekmi na turnirju, ki je potekal v Rdeči dvorani. Kadeti so na gostovanju v Slovenju Gradcu morali priznati premoč domačinom, mladinci pa so doma premagali ekipo Kopra.
Preberi več
10. 11. 2018

Delitev točk v Rdeči dvorani

Velenjčani so v soboto odigrali tekmo 9. kroga Lige NLB. Po napeti končnici sta si ekipi v Rdeči dvorani razdelili točke, bilo je 31:31.
Preberi več
9. 11. 2018

Rokometaši Gorenja Velenja v soboto proti Trimu

Pred velenjskimi rokometaši je po mesecu dni nov obračun v domači Rdeči dvorani. V goste prihaja ekipa Trima iz Trebnjega.
Preberi več
8. 11. 2018

VIDEO: Prva "Kdo bo koga?" naloga

V videu preverite, kakšno nalogo je je Aleks, prvi zmagovalec našega "Kdo bo koga?" izziva, postavil poražencu Emirju.
Preberi več
8. 11. 2018

OSICE: Starejši dečki A in B slavili v Slovenj Gradcu, mladinci odigrali prvo tekmo tega tedna

V ponedeljek so se mladinci v Trebnjem pomerili z domačini. Ti so bili na koncu boljši za en zadetek, fante iz mladinske selekcije pa čaka nova tekma tega tedna v nedeljo. Starejši dečki A in B so v sosednjem Slovenj Gradcu zabeležili dve zmagi.
Preberi več
5. 11. 2018

Velenjske ose visoko slavile v Škofji Loki

Rokometaši Gorenja Velenja so v nedeljo odigrali tekmo 8. kroga Lige NLB. V Škofji Loki so jim domačini morali priznati premoč, Velenjčani so zmagali s 30:23.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se