Show menu

Novice - 2018

18. 2. 2018

OSICE: Kadeti v končnici klonili na gostovanju v Ormožu

V soboto so kadeti Gorenja Velenja gostovali v Ormožu. Tesni tekmi so gostiteljem v zadnjih minutah morali priznati premoč z 21:23.
Preberi več
17. 2. 2018

VIDEO: Nor zadetek Verdinka v konkurenci za gol kola

Na gostovanju v Novem Sadu je ekipa Gorenja Velenja prikazala najučinkovitejšo igro v napadu. Rekordno letvico v tej sezoni je dvignila na 39 golov. Šest golov je k uspehu prispeval Matic Verdinek, ki je enega izmed njih dosegel še na posebej atraktiven način, potem ko je v nasprotnem napadu padel na tla in od tam matiral tekmečevega vratarja.
Preberi več
17. 2. 2018

VIDEO: Grmšek v članskih mednarodnih tekmovanih debitiral z golom

Sredino tekmo v Novem Sadu, na kateri je Gorenje Velenje z 39:27 odpravilo srbsko prvakinjo Vojvodino, bo za vedno v lepem spominu ostala 17-letnemu Timoteju Grmšku. Desni zunanji rokometaš, ki se je v Šaleško dolino poleti preselil iz Krškega, je za člansko moštvo odigral prvo uradno tekmo, ob tem tudi prvo mednarodno in jo zaključil s prvencem, ki si ga lahko ogledate v spodnjem video zapisu.
Preberi več
16. 2. 2018

Grebenc s soigralci prejel Bloudkovo nagrado

Na Brdu pri Kranju je v petek potekala 53. podelitev Bloudkovih nagrad, najvišjih državnih priznaj za šport, za leto 2017. Nagrado za vrhunski mednarodni dosežek v minulem letu je prejela tudi slovenska moška rokometna reprezentanca.
Preberi več
16. 2. 2018

Haseljić v Gorenju Velenju še vsaj tri leta

Eden največjih upov bosanskega rokometa Ibrahim Haseljić (193 cm, 1998) bo tudi v prihodnje nosil dres slovenskega podprvaka Gorenja Velenja. Klub in 20-letni desnokrilni rokometaš sta se dogovorila za triletno podaljšanje sodelovanja.
Preberi več
16. 2. 2018

OSICE: Starejši dečki B suvereno opravili s Slovenjegradčani

Na igrišču ŠC Velenje sta v četrtek novi tekmi odigrali selekciji starejših dečkov. Na svoji tretji tekmi v tem tednu so starejši dečki B še tretjič zmagali, tokrat s 33:13 proti sosedom iz Slovenj Gradca. To pa ni uspelo selekciji A, ki je morala priznati premoč s 27:19.
Preberi več
15. 2. 2018

VIDEO: Zaponškova sedemmetrovka za najlepšo obrambo kola

Gorenje Velenje se je z gostovanja v Novem Sadu vrnilo z visoko zmago. V vratih se je izkazal tudi Rok Zaponšek, ki je hladnokrvno ubranil strel s sedmih metrov. Njegovo obrambo so pri Ligi SEHA Gazprom uvrstili v konkurenco za najlepše posredovanje v 14. kolu.
Preberi več
14. 2. 2018

Stojnić ob povratku postavil piko na i visoki zmagi

Rokometaši Gorenja Velenja so v Ligi SEHA Gazprom še drugič v sezoni visoko ugnali srbsko prvakinjo Vojvodino. V Novem Sadu so bili kljub pomlajeni zasedbi boljši z 39:27 in tako dosegli peto zmago v regionalni druščini.
Preberi več
14. 2. 2018

OSICE: Starejši dečki v Celju uspešni, kadeti ne

V torek tri selekcije Gorenja Velenja čaka gostovanje v Celju, kjer se bodo proti tamkajšnjim vrstnikom pomerili na tekmah drugega kola polfinalnih skupin. Na delu bosta obe ekipi starejših dečkov ter kadeti.
Preberi več
13. 2. 2018

Nad srbske prvake s tremi mladinci in povratnikom Stojnićem

Pred rokometaši Gorenja Velenja je nov preizkus v regionalni Ligi SEHA Gazprom. V 14. kolu jih bo pot vodila v Srbijo, kjer se bodo zoperstavili Vojvodini. Obračun z aktualnimi srbskimi prvaki bo v Novem Sadu na sporedu to sredo ob 18.45. V Sloveniji bo tekmo preko malih zaslonov možno spremljati na Šport TV 2.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se