Show menu

Novice - 2018

3. 3. 2018

VIDEO: Ferlin tokrat med kandidati za najlepši gol

Da Klemen Ferlin iz tekme v tekmo zbira atraktivne obrambe, ste ljubitelji rokometa že vajeni. A tokrat se je med kandidati znašel v drugi kategoriji. Proti Metalurgu je zadel gol čez celotno igrišče in si prislužil nominacijo v tekmovanju za najlepši gol 15. kola Lige SEHA Gazprom.
Preberi več
2. 3. 2018

VIDEO: Ose v Rdeči dvorani navdušile proti Metalurgu

Gorenje Velenje je na zadnji domači tekmi rutinirano opravilo z zasedbo Metalurga. Izbranci Željka Babića so proti makedonskim prvakom navdušili s hitro in učinkovito igro.
Preberi več
1. 3. 2018

VIDEO: Zaponšek s 7-metrovko še drugič zapored kandidat za naj obrambo

Še drugič zapored se je med kandidate za najlepšo obrambo kola zavihtel Rok Zaponšek. Tudi v 15. kolu mu je to uspelo z ubranjeno sedemmetrovko, tokrat proti Metalurgu.
Preberi več
28. 2. 2018

MEGA INTERVJU: Rok Ovniček

Lahko bi mu rekli najboljši velenjski rokometni slalomist. Pa ne tisti na snegu, pač pa na dvoranskem parketu. V tej sezoni je Rok Ovniček na poti do gola že neštetokrat kot za šalo vijugal med tekmeci, s tem kravžljal živce nasprotnim trenerjem, na drugi strani pa skrbel za delirij med privrženci črno-rumenih.
Preberi več
27. 2. 2018

S hitro in učinkovito igro Gorenje Velenje razorožilo Metalurg

Na derbiju 15. kola Lige SEHA Gazprom so rokometaši Gorenja Velenja dosegli izjemno prepričljivo zmago. V domači Rdeči dvorani so Metalurg iz Skopja odpravili kar s 37:25. S sedmo zmago so se črno-rumeni v boju za uvrstitev na zaključni turnir najboljše četverice na dve točki približali Celjanom, ki pa bodo svojo tekmo omenjenega kola igrali s sredo.
Preberi več
26. 2. 2018

Na derbiju kola proti makedonskim podprvakom

Zadnji dnevi februarja v Rdečo dvorano prinašajo predzadnjo domačo tekmo te sezone v Ligi SEHA Gazprom, ki so jo pri slednji izbrali za derbi 15. kola. Izbrancem Željka Babića bo nasproti stal skopski Metalurg, ki je, tako kot črno-rumeni, v tej sezoni nastopal tudi v VELUX EHF Ligi prvakov.
Preberi več
24. 2. 2018

Tomaž Juršič odhaja iz RK Gorenje Velenje

Po 19 letih se od RK Gorenje Velenje poslavlja Tomaž Juršič. 43-letni Velenjčan, ki je v klubu nazadnje deloval kot koordinator mlajših starostnih kategorij ter trener kadetov in starejših dečkov A, se je odločil, da bo svojo kariero nadaljeval drugje.
Preberi več
21. 2. 2018

FOTO: Oslabljeni mladinci klonili v Celju

Mladinska zasedba Gorenja Velenja je v oslabljeni postavi morala še drugič zapored priznati premoč tekmecem. Na gostovanju v Celju je klonila z 31:27.
Preberi več
19. 2. 2018

VIDEO: Z 39 goli ose v Novem Sadu postavile nov mejnik v sezoni

Pretekli teden so rokometaši Gorenja Velenja gostovali v Novem Sadu, kjer so visoko premagali moštvo Vojvodine. Z 39 doseženimi zadetki so postavili nov rekord sezone, ob tem pa je tekma imela še kar nekaj pomembnih trenutkov.
Preberi več
19. 2. 2018

OSICE: Po 34 tekmah prvi poraz mladincev Gorenja Velenja

Mladinska zasedba Gorenja Velenja je po 34 zaporednih tekmah doživela prvi poraz. Niz, ki se je vlekel še iz končnice sezone 2015/16 je prekinilo moštvo Urbanscapea, ki je bilo po sedemmetrovki po izteku igralnega časa v Škofji Loki boljše s 26:25. Izbranci Klemna Luzarja kljub prvemu porazu v sezoni ostajajo na prvem mestu slovenske mladinske elite. Že v torek jih čaka veliki derbi v Celju. Medtem so bili v nedeljo v Ljubljani uspešni starejši dečki A.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se