Show menu

Novice - 2018

10. 4. 2018

FOTO: Člani 22. najboljša športna ekipa leta v MO Velenje

V torek se je v velenjskem Domu kulture odvila tradicionalna prireditev Športnik leta, na kateri so bili razglašeni najboljši športniki, športnice in športne ekipe iz Mestne občine Velenje v letu 2017. V kategoriji slednjih je bilo za zmagovalce 22. v svoji zgodovini proglašeno člansko moštvo Rokometnega kluba Gorenje Velenje.
Preberi več
9. 4. 2018

OSICE: Mladinci suvereni proti tekmecem iz Krškega

V ponedeljek so nov sklop tekem mlajših selekcij Gorenja Velenja zaključili mladinci. Ti so v domači Rdeči dvorani s 37:25 odpravili Krško.
Preberi več
8. 4. 2018

OSICE: Mlajši dečki B tretjič uspešni v polfinalni skupini

Mlajši dečki B v polfinalni skupini D nadaljujejo niz nepremagljivosti. Na gostovanju na Ptuju so zabeležili tretjo zmago v tem delu državnega prvenstva (17:14). V nedeljo v Rdeči dvorani obe selekciji starejših dečkov gostita Celjane.
Preberi več
Trbovlje, FOTO: Rokometna zveza Slovenije, 7. 4. 2018

Slovenija z Medvedom in Potočnikom uspešna v Trbovljah

Slovenska moška članska reprezentanca je v Trbovljah odigrala prvo izmed dveh pripravljalnih tekem proti Belorusiji in slavila zmago s 35:29. Niko Medved je k uspehu prispeval tri gole, Gregor Potočnih dva, medtem ko je Matic Verdinek ostal izven kadra, ki ga je za tekmo določil selektor Veselin Vujović.
Preberi več
Podgorica, FOTO: Svijet rukometa, 7. 4. 2018

Prva zadetka Haseljića za člansko reprezentanco Bosne in Hercegovine

V Podgorici sta se konec tedna na prijateljskih obračunih dvakrat pomerili reprezentanci Črne gore ter Bosne in Hercegovine. V petek so bili boljši gostitelji z 21:18, dan kasneje pa so se jim gosti oddolžili za poraz. Ob uspehu z 29:25 je 20-letni član Gorenja Velenja Ibrahim Haseljić zabil prva zadetka v članskem reprezentančnem dresu svoje države.
Preberi več
2. 4. 2018

Pet članov Gorenja Velenja na reprezentančne priprave

V ponedeljek se je začel EHF-ov teden, v katerem bodo izbrane vrste odigrale pripravljalne tekme pred junijskimi tekmovanji. V reprezentancah Slovenije, Črne gore ter Bosne in Hercegovine bo sodelovalo tudi pet rokometašev Gorenja Velenja.
Preberi več
31. 3. 2018

Kadeti na mednarodnem turnirju v Rovinju do brona

V Rovinju se je v soboto zaključil mednarodni turnir. Kadeti Gorenja Velenja so osvojili tretje mesto, mlajši dečki B četrto, starejši dečki B pa peto mesto.
Preberi več
30. 3. 2018

V Ribnici tretji zaporedni poraz v državnem prvenstvu

Moštvo Gorenja Velenja je v državnem prvenstvu tretjič zapored ostalo praznih rok. Po Kopru in Krki je bil na gostovanju v Ribnici domači Riko boljši z 29:24.
Preberi več
30. 3. 2018

Ml. dečki B in kadeti v Rovinju za tretje mesto

V Rovinju bo v soboto potekal zadnji dan mednarodnega turnirja. Selekciji kadetov in mlajših dečkov B čakata tekmi za tretje mesto (ob 12.20 in 15.15), medtem ko bodo starejši dečki B po spletu nesrečnih okoliščin (slabša razlika med danimi in prejetimi zadetki) igrali tekmo za končno peto mesto.
Preberi več
29. 3. 2018

V Velenje prihaja reprezentančni debitant in 2. strelec Lige NLB

Rokometni klub Gorenje Velenje je v svoje vrste pred naslednjo sezono zvabil pomembno okrepitev. Zunanjo linijo bo dopolnil 21-letni novopečeni slovenski reprezentant Aleks Kavčič (187 cm, 1996), ki je bil v tej sezoni drugi strelec rednega dela državnega prvenstva. Obetavni Gorenjec je s klubom iz Šaleške doline sklenil štiriletno sodelovanje.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se